Купете LEMFO Z03 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Бюджетен Smart часовник с красив дизайн, много и разнообразни функции. Звучи добре нали?! Когато видяхме цената на LEMFO Z03 си казахме, че можем да очакваме много в замяна, но след няколко дни тестове, първоначалните ни очаквания се оказаха грешни. Това е smartwatch, който независимо от ниската си цена, може да даде на потребителите много повече отколкото са очаквали.

Дизайнът на часовника е максимално изчистен и универсално подходящ, както за мъже, така и за дами и деца. Черен поликарбонов корпус с метален безел около екрана. Часовникът е с IP68 протекция, която ви позволява не просто да го мокрите, а дори спокойно да плувате с него, без да се притеснявате, че ще се повреди.

Каишката е метална, 20мм с бързи патенти. В нашата тестова бройка е с черен цвят, но LEMFO Z03 може да бъде намерен и в сребрист цвят. Тялото на часовника е максимално компактно – касата е с 42.5мм диаметър и 13.5мм дебелина, а теглото само 41гр. Не можем да не отбележим, че предвид факта, че няма механичен бутон по периферията си, LEMFO Z03 е еднакво удобен, както от десничари, така и за левичари.

Сега вероятно си задавате въпроса „ОК, но как се стартира?“. Интересното при този часовник е, че по корпуса му няма абсолютно никакви бутони, а дисплеят му не е тъчскрийн. Идеята на LEMFO е била да направят smartwatch, който да се доближава най-много до стандартен електронен часовник, но в същото време да предоставя на потребителите всички основни функционалности, които имат Smart часовниците. Активирането става, с помощта на жироскопичният сензор. Когато направите това движение, екранът се активира и освен точният час, виждате още съпътстваща информация като крачки, сърдечен пулс и други. Да, LEMFO Z03 има вграден пулсомер и педометър.

Подробен мониторинг на спортните си активности можете да направите като свържете LEMFO Z03 със смартфона си. За целта прочетете с камерата му QR кода, който имате в книжката с инструкции. Свързването става еднакво бързо както към Android, така и към iOS смартфони. След като вече сте в приложението и сте се свързали през Bluetooth към часовника, вече имате възможност да проследявате продължителността и качеството на съня си, пулса, крачките и да активирате различни спортни режими. Имате също така ECG+PPG режими които са пряко свързани с пулсомера. От това меню можете и да избирате различни изгледи за старторият екран с часовника.  Z03 има още една интересна функция – със смартфона си, можете да намерите къде в стаята около вас сте оставили часовника си.

Както вече стана ясно, дисплеят не е тъчскрийн. Той е с 1.22“ диагонал и резолюция 240х204 пиксела. Цифрата не е една и съща, защото в долната си част, дисплеят е скосен.  Яркостта е добра и имаме добра видимост гледайки под ъгъл или  когато сме навън и грее слънце.

LEMFO Z03 се захранва от батерия с 180mAh заряд, зареждането ѝ става посредством магнитно USB зарядно което имате в кутията.

 

 

Колко точно струва LEMFO Z03 в момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO в България – Smartfonix.com