Купете LEMFO V12 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В наши дни Smart часовниците са неизменна част от ежедневието ни и определено успяват да го улеснят значително. Тези джаджи обаче в повечето случаи са с цена, съпоставима с тази на не лош смартфон, което автоматично отказва част от потребителите да се възползват от преимуществата им. За щастие обаче, наравно със скъпите Smart часовници, вече има и бюджетни алтернативи, които почти по нищо не отстъпват на скъпите си събратя. В това свое видео ревю, екипът на Digital.bg ще ви покаже именно едно от тези устройства. Уважаеми дами и господа LEMFO V12.

Часовникът е елегантен и с универсален размер, подходящ както за мъже, така и за дами. Диагоналът на касата е 43.5мм, без бутона за активиране. Каишката е шира, от висококачествена изкуствена кожа и с възможност да се носи от ръка с обиколка до 22см. Корпусът на часовника е метален с дебелина от 11мм. Освен с черната кожена каишка, която ви показваме тук, LEMFO V12 има и вариант с кафява, при който касата е златиста. Освен това имате и два варианта със силиконови каишки - черна с черна каса и розова със златна. Теглото на часовника във всичките му разновидности е 55гр. и само след няколко минути на ръката ни забравяме, че часовникът е там. Каишките са удобни и не запарват.

LEMFO V12 е с IP67 протекция, която ви дава пълна защита срещу прах и фини частици, в комбинация с водоустойчивост при потапяне във вода с дълбочина до 1м. Тоест най-спокойно можете да миете ръцете си, без да сваляте часовника или дори да се къпете с него. Но имайте предвид, че мокренето не е препоръчително за варианта с кожена каишка. Часовникът има 1.3" IPS LCD тъчскрийн с 240х240 пиксела резолюция. Стъклото калено, но заводски имате тънък протектор върху дисплея, а в кутията имате още един с по-висока защита от драскане. LEMFO V12 е с процесор NRF52832, има 512kb памет и работи под операционна система Proprietary OS.

Връзката със смартфона вио става посредством Bluetooth 4.4, като като часовникът се свързва лесно както Android, така и iOS смартфони. Когато свържете LEMFO V12 с телефона си, на него можете да четете съобщения, да разглеждате снимки или да управлявате музикалният си плейър. От Настройки, можете да изберете „Watch Style“, където са 3 различни изгледа за дисплея на часовника. От тук се регулира и яркостта на дисплея.

 

Зарядното  на джаджата е доста по-различно от всичко, което сме виждали до момента. То е под формата на щипка, която буквално ни се усмихва докато зареждаме часовника. Позлатените пинове, които се грижат за добрата връзка се свързват към тези в задната част на LEMFO.

 

В срещуположната част на кабела има пълноразмерен USB порт, който можете да свържете към зарядното на смартфона си или директно към лаптоп или настолен компютър.  Механизмът на захващане е много стабилен и така е сведен до минимум шансът да повредите V12 докато се зарежда. 

 

 

Ако обърнем часовника, долу освен пиновете за зареждане има и сензор, който измерва сърдечният ви пулс, като забележете, тестът ни показва, че работи доста прецизно. Всъщност независимо, че е бюджетенн, LEMFO V12 има почти всички екстри, които и далеч по-скъпите Smart часовници. Налични са крачкомер, хронометър и специален алгоритъм.

 

Който обединявайки информацията от споменатите, дава още данни за здравето ви. Слайдвайки на дясно от началният екран ще видите различни режими: Sport – в който се изчисляват изминати километри и изгорени ви калории.  Sleep – за времето в което спите спокойно. Забележете, тук има дори режими които показват съдържанието на кислород около вас, както и кръвното ви налягане.

 

Батерията която захранва часовника на LEMFO Lithium Polymer акумулатор с 170 mAh заряд. Той е достатъчен за 15 дни в режим на изчакване или 7 с комбинирана употреба.

Ако след като сте изгледали видео ревюто му, вече сте на мнение, че LEMFO V12 Smartwatch е вашият ви умен часовник, можете да разберете на каква цена се продава той в България в този момент, като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO – Smartfonix.com