Купете LEMFO S3 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Предвид, че почти всеки от нас използва смартфон, често Smart часовниците са един от най-подходящите аксесоари, които можем да изберем за подарък. Още повече, когато говорим за мултифункционална джада със съвсем достъпна цена. В това свое видео ревю, екипът на Digital.bg ще ви покаже LEMFO S3, един красив дамски Smart часовник, който бързо успя да привлече вниманието ни.

За този ефект до голяма степен допринесе дизайнът на часовника, който определено е елегантен, но  за разлика от изящният часовник LEMFO H8, който вече ви показахме в отделно видео ревю, S3 може да се използва и за фитнес гривна. За това спомагат формата и материалите от които е направен. Основната част на корпуса е метална, а долната поликарбон. Каишката е тънка и много елегантна. Материалът от който е направена тя, много наподобява кожа, но реално е специална гума с текстура, която наподобява кожа. Това е направено от LEMFO с цел, да можете спокойно да я мокрите, защото часовникът е с IP67 протекция.

Ако каишката беше кожена, тя бързо щеше да се повреди. Каишката е със стандартна метална закопчалка и побира ръка с обиколка на китката до 20см.   LEMFO предлагат елегантният Smart часовник с 3 цветови разновидности на каишката - розова, черна и кремава, като във всяка от тях, корпусът и закопчалката са златни. По корпуса на S3 липсват каквито и да е физически бутони. Всичко се управлява от един сензорен бутон, който се намира непосредствено под  цветният дисплей с диагонал от 0.96“ и 128х64 пиксела резолюция. На стартовият екран имате информация за час, дата, състояние на връзката, батерията и извести. С всяко следващо натискане, пред вас се разкриват други функции.

Тук е момента да кажем, че за да използвате LEMFO S3 като фитнес гривна спомагат не само дизайна и размерите му, а също така и функциите с които разполага. Като те не се свеждат до тривиалният крачкомер който имат бюджетните такива устройства. В долната част на S3 е вграден сензор за измерване на пулса и кръвното налягане.

 

Часовникът може да проследява изминатото от вас разстояние, изгорените калории и различни спортни активности. На дисплея на LEMFO S3 получавате само основна информация за тях, а ако искате да видите подробни данни, трябва да свържете часовника със смартфона си, без значение дали с Android или iOS операционна система е той.

 

За целта включете камерата на телефона си и сканирайте QR кода който S3 има в книжката си. Той ще ви заведе до приложение, което да изтеглите. Стартирайте го, активирайте Bluetooth на смартфона си и връзката с часовника ще стане за секунди. Сега вече ще имате достъп и до някои други функции. Часовникът има вибро модул за известия, настройка на яркостта, спортни режими и дори може да служи за дистанционно управление, чрез което да правите снимки с камерата на смартфона си.

LEMFO S3 се захранва от Li-ion батерия с 90mAh заряд, който е достатъчен за до 7 дни в режим на изчакване. Зареждането става посредством USB кабел и този специален модул, които имате в кутията на S3. За един пълен заряд са нужни по-малко от 2 часа.

 

 

Часовникът тежи само 16 грама и почти не се усеща върху ръката. За удобството допринася и извитата ергономична форма на корпуса му, както и материалът на каишката, който не запарва. На каква цена се предлага елегантният дамски smartwatch на LEMFO, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO за България – Smartfonix.com