Купете LEMFO N58 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В това видео ревю ще ви покажем един малко по-нестандартен Smart часовник. Това на ръката ми е LEMFO N58 - Красив smartwatch с ниска цена, който има много и различни функции, може да се носи както като спортен, така и като елегантен, защото дизайнът му може да се определи като мултифункционален. И най-важното, цента му е съвсем достъпна и по джоба на почти всеки. Но да не издаваме всичко още във встъпителните си думи, останете с Digital.bg и ще разберете какво ни впечатли в тази интересна джаджа.

Това е кутията в която идва LEMFO N58, отваряйки я откриваме и първата приятна изненада. Въпреки ниската цена на модела, производителят ни дава N58 Smartwatch в комплект с две каишки. Металната, която стои върху часовника и силиконова с бърз механизъм за ръчен монтаж. За да свалите металната пък, имате и този специален инструмент за отключване на патенти.

За да стоят еднакво добре металната и гумената каишка, касата е направена от два различни материала в два цвята. Така Lemfo N58 ще стои добре на ръката ви с официален костюм в офиса или със спортен екип докато тичате в парка. Касата е с 43мм диагонал, без бутона в дясно, дебелината ѝ е 13мм. Каишката е регулируема и пасва на ръка с обиколка до 22см. Часовникът е супер лек и тежи само 37гр, което го прави подходящ и за дами.

 

 

Часовникът е с IP67 протекция, която ви гарантира прахоустойчивост и възможност за потапяне във вода с дълбочина до метър. Дисплеят на часовника е IPS с 1.22" диагонал, с резолюция 240×204 пиксела. Разликата в двете цифри идва от там, че в долната си част, дисплеят не е кръгъл. В окомплектовката имате протектор.  Също нещо специфично е, че това не е тъчскрийн, а стандартен цветен дисплей. В менюто на часовника се слиза с помощта на бутона в дясно.

 

Когато ви показахме скосяването на дисплея долу, сигурно сте забелязали надписа „ECG Watch“. LEMFO N58 - Красив smartwatch с ниска цена има възможност да прави електро кардиограма посредством сензорите, които има в долната си част. Освен това можете да проследявате колко крачки и какво разстояние сте изминали, колко калории сте изгорили, сърдечен пулс, кръвно налягане и да правите мониторинг на съня си. Като в часовника е вграден и вибро модул за напомняне.

Синхронизирайки часовника със смартфона си посредством специално приложение, можете да получавате достъп до всичките изброени данни, директно върху дисплея му. Приложението можете да свалите за Android и iOS смартфони посредством QR код, който имате на гърба на кутията на часовника. Почти всички данни които получавате посредством сензорите, можете да виждате и на стартовият си екран, без да влизате в отделните приложения.  След като сте свързали LEMFO N58 със смартфона си, вече можете да четете съобщения и да се възползвате от функция за намиране на смартфона посредством Bluetooth.

Часовникът се захранва от батерия с 200mAh заряд, който е достатъчен за между 5 и 7 дни активна работа в зависимост от това, колко често активирате дисплея. В режим на изчакване, максимумът е 15 дни. Зареждането става посредством това зарядно, което имате в комплект с часовника. То се свързва към него на магнитен принцип, а срещуположният край на кабела, към зарядното на смартфона ви или към пълноразмерен USB порт на лаптоп, телевизор или настолен компютър.

 

Колко струва Smart часовникът Lemfo N58 към момента в който гледате това видео ревю, можете да научите като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO за България – Smartfonix.com