Купете LEMFO LEM X с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

В наши дни се наблюдава тенденция все повече хора да носят големи ръчни часовници. Неоспорим факт е, че на голяма мъжка ръка, големият часовник стои много добре. Тази тенденция е в сила и при Smart часовниците, които обаче в повечето случаи са компактни и рядко се срещат модели с каса по-голяма от 44мм. По тази причина с изключително удоволствие ще ви покажем Smart часовника LEMFO LEM X, с който ще ви запознаем обстойно в това свое видео ревю. Голям е нали?!

Това определено е часовник за големи мъже, касата му е с големина от цели 57.1мм., с каишка за китка с обиколка до 27см. Изчистеният дизайн на LEM X универсално подходящ, както за спортно облекло, така и когато сте малко по-елегантни. Още повече, че LEMFO предлагат часовника си с две каишки – силиконовата която виждате на ръката ми и кожена.

Можете да поставите и други, защото патентите са стандартни, за 27мм каишка, а за улеснение при демонтажа, имате и специална отвертка в окомплектовката. Целият корпус на часовника е направен от здрав, грапав поликарбон, а само безела и закопчалката са направени от метал. В кутията на часовникаимате и още една пластмасова плочка. Тя служи за отваряне на капак в долната част на часовника.

 

Той е с гумена изолация, защото LEM X е с IP67 защита. Тоест устойчив е на прах и мокрене. Под капака се крие слот за nano SIM карта. Да, LEMFO LEM X ви позволява да имате 4G LTE връзка за интернет, браузване, социални мрежи, приложения и телефонни разговори. В корпуса са вградени микрофон и високоговорител.

 

Тестовете ни показват, че при разговори чуваме идеално събеседника си, както и той нас. LEMFO ни дават възможно да провеждаме и видео разговори, защото в дясно е вградена камера с цели 8MP. Качеството е на ниво. Видео запис, който направихме специално за вас с нея, можете да видите във видео ревюто над тази статия.

 

В долната част на часовника, впечатление ни правят още пиновете за свързване на магнитното зарядно този сензор. Той измерва сърдечният ви пулс, на който можете да правите пълен мониторинг чрез приложението HeartRateMonitor. Имате също така приложение за фитнес 9 различни активности, в което се съчетават информацията от пулсомера, крачкомера, GPS и данни, които сте въвели за себе си предварително. Споменавайки GPS – в менюто на часовника имате вградена навигационна система.

 

LEMFO LEM X има на разположение гласовият асистент на Google,  с който можете активирате картата без да докосвате часовника и да избирате точка до която да стигнете и най-бърз маршрут. Имате и преводач, който включва текстово и гласово въвеждане. Умният часовник на LEMFO работи под операционна система Android 7.1.1 и ви дава изключително много възможности,  защото имате достъп да Google Play Store. От тук можете да свалите различни приложения, включително Youtube, Facebook, Messenger и други. Нещо, което не можете да направите с повечето, дори в пъти по-скъпи умни часовници.  

Ако при тях трябва да се взирате в дисплея, за да видите всяко едно приложение, то при LEMFO LEM X имате цели 2.03"диагонал на дисплея с HD резолюция - 640х590 пиксела. Детайлността на дисплея е на ниво, а яркостта ви позволява да виждате екрана добре дори да сте навън и да грее ярко слънце.  Задържайки с пръст върху тъчскрийн дисплея, можете да избирате между различни изгледи за теми на стартовият екран. Можете да свалите и допълнителни , след като свържете часовника към смартфона си през Bluetooth. LEM X работи без проблем с Android и iOS смартфони.

 

 

Независимо от големият си дисплей и много функции с които разполага софтуера на LEMFO LEM X, умният часовник работи бързо, гладко и безпроблемно, защото в основата му стои доста сериозен хардуер. В основата му е 4-ядрен процесор MediaTek MTK6739, на който партнира 1GB RAM памет. Вграденото пространство за съхранение на информация пък е 16GB.

 

 

Огромният часовник на LEMFO се захранва от Li-Po батерия с цели 900mAh заряд. Те ви гарантират до 270 минути време за разговори или почти 12 дни в режим на изчакване.

 

 

След като вече ви запознахме с повечето параметри на LEMFO LEM X, спокойно можем да обобщим, че всеки един лев от цената на този умен часовник си заслужава. Колко точно струва LEM X към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO – Smartfonix.com