Купете LEMFO L5 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

През 2019г. темата със Smart часовниците е все по-актуална и почти всеки човек, който използва смартфон има и такава мултифункционална джаджа.Ако преди години часовникът служеше единствено, за да ни показва точното време и датата, днес той е умен и може да изпълнява какво ли не. В това свое видео ревю, екипът на Digital.bg ще ви запознае с LEMFO L5, един от актуалните модели Smartwatch, който успя да ни впечатли по доста параграфи.

Несъмнено това е часовник, който на първо място ни печели с дизайн. LEMFO са се справили чудесно със задачата, създавайки продукт, който наистина ще се хареса на любителите на спортен тип часовници. Корпусът на L5 е направен от поликарбон със специална карбонова текстура. Материалът е не само красив, но и доста здрав. Независимо, че имате механични контролни бутони, тялото на LEMFO L5 е добре защитено и има IP68 протекция, която му позволява дори да плувате без да го сваляте. Часовникът е защитен още от прах и температурни промени. В този smartwatch е използван и метал –периферната част около дисплея е от този материал и така часовникът изглежда още по-ефектно.

LEMFO L5 е с 47мм каса, която го прави универсално подходящ за носене както от мъже, така и от жени. Да, днес се наблюдава тенденция все повече дами да харесват по-големи часовници. Каишката също позволява универсалност. Тя е за ръка от 14см до 23см.

 

Забележете, при повечето часовници, дупките на каишката свършват доста по-нагоре и така ограничават възможността часовникът да бъде носен върху тънка ръка. 

Самата каишка при LEMFO L5 е направена от специален двукомпонентен силикон, който не запарва и свежда възможността от алергични реакции на кожата до минимум. Каишката е на бързи патенти, които се свалят много лесно и така при желание от ваша страна можете да сложите лесно друг 21мм каишка.

Още нещо което ни харесва е, че около дисплея има декоративен безел върху който стои стъкло. Така дисплеят изглежда още по-голям. Реалният му размер всъщност не е никак малък - 1.3", като няма мъртва зона и зрителната площ е 100%. Дисплеят е цветен с резолюция 240х240 пиксела и е с тъчскрийн функционалност. Стартирането на часовника може да става посредством вграденият сензор с това движение, може и чрез натискане на горният от двата механични бутона.

Настройките пък се правят директно при натискане по дисплея. От тук можете да регулирате времето в което свети след активиране, както и нивото на яркостта му. LEMFO L5 е достатъчно добре видим, дори когато сме навън и грее ярко слънце, ъглите на странично виждане също са широки. Вторият от двата механични бутона служи за активиране на LED фенер. Тестовете ни показват, че той свети достатъчно силно, че спокойно да се разхождате в планината нощем без друг фенер. Всъщност това е първият smartwatch който тестваме с такава екстра.

С това разбира се функциите на LEMFO L5 не се изчерпват. Той има вграден пулсомер, който също така отчита и кръвното ви налягане. Когато часовникът отчете, че не сте се движили дълго време, той ще ви напомни чрез вибрация да го направите. Имате също така крачкомер, мониторинг на съня, хронометър и изгорени калории. Последните се измерват на база специален алгоритъм с различни спортни активности.

 

Посредством Bluetooth, LEMFO L5 може да се свърже с Android или iOS смартфон, като връзката става за по-малко от минута. За целта сканирайте с камерата си QR кога в книжката на часовника. Той ще ви отведе към приложението Fun Do Pro. Сега вече посредством часовника, можете да получавате известия, да търсите телефона си от разстояние или да контролирате музикалният му плейър.

Умният часовник на LEMFO се захранва от Li-ion батерия с 380mAh заряд. Те са достатъчни за 7 дни активна работа или до 100 дни в режим на изчакване. Зареждането става на магнитен принцип  посредством този USB кабел ,който можете да свържете към лаптоп, настолен компютър, монитор, телевизор или директно към зарядното на смартфона си.

 

И за финал сме оставили най-приятната изненада, а тя е че LEMFO L5 е със съвсем бюджетна цена. Колко струва умният часовник към момента в който гледате ревюто ни, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO в България – Smartfonix.com