Купете LEMFO H8 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

През ръцете ни са минавали какви ли не Smart часовници, но такъв като този, който се крие в кутията, която държа в ръката си, не бяхме виждали до момента. LEMFO H8 умишлено не е на ръката ми и за това има основателна причина. Това е първият smartwatch който попада при нас за тест и е предназначен изцяло към нежната половина на човечеството. Красив е нали?!

Това е момента в който всички дами ахват, както бижу ще им покажем. LEMFO H8 е наистина изящен и с визията си идеално би допълнил изисканата визия на всяка дама. Моделът се предлага в 3 цветови разновидности – черна, златна и сребърната която тестваме ние. Верижката и корпуса на часовника са метални, като тук са инкрустирани циркониеви камъни, а средната част на верижката е в цвят розово злато.

 

Каишката е за китка с обиколка около 18см. Ако вашата е по-тънка, LEMFO са помислили превантивно и няма да ви се наложи да отидете на часовникар, за да я стесните. В комплект с Н8 имате този специален инструмент с който лесно можете да премахнете едно или повече звена.  Закопчалката на верижката е "тип пеперуда" и захватът ѝ е доста стабилен, така че опасност от случайно разкопчаване е изключена.

 

 

Заедно с верижката си, часовникът тежи само 43гр. и почти не се усеща върху ръката.  Корпусът е с размери 46мм на 20мм, като в него LEMFO са побрали 0.96" TFT цветен дисплей с резолюция 128х96 пиксела. Дисплеят не е тъчскрийн, но в зоната под него е вграден сензор, който играе ролята на бутон с който активирате и се разхождате във функциите на LEMFO H8. По корпуса на часовника няма никакви механични бутони, което е оказало влияние на водоустойчивостта на H8. Той има IP67 защита, която ви позволява да го мокрите без проблем докато си миете ръцете или сте под душа.

 

 

Освен красив LEMFO H8 е и мултифункционален. В задната му част е вграден специален сензор, с помощта на който можете да измерите не само пулса си, но кръвното налягане. Също така можете да проследявате различни спортни активности включващи и крачкомер, времето и качеството на съня си. На дисплея на LEMFO H8 излиза ограничена информация, но след като го свържете със смартфона си, вече можете да виждате и подробности.

 

Самото свързване става много лесно. Активирайте камерата на смартфона си прочетете QR кода, който се намира в книжката на часовника. Той автоматично ще ви отведе към приложение, което чрез Bluetooth се свързва със смартфона. Сега вече на дисплея на часовника можете да четете съобщения в Wechat, Skype, Whatsapp, Facebook и Twitter и да разбирате кога ви звънят. Освен всичко друго, LEMFO H8 ви дава и възможност да откриете смартфона си чрез повикване, ако се намира някъде около вас. Елегантният дамски Smart часовник на LEMFO може да работи както с Android, така и с iOS смартфони.

 

Часовникът се захранва Li-ion батерия със 120mAh заряд, която гарантира между 5 и 7 дни в режим на готовност. Зареждането пък става за 2 часа посредством този аксесоар, който имате в комплект с часовника. Той се свързва посредством USB към зарядното на смартфона ви, към лаптоп, настолен компютър, телевизор, монитор или друго устройство, което има такъв захранващ порт.

Цената на елегантният дамски smartwatch LEMFO H8 е доста бюджетна, но колко точно струва часовника към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO – Smartfonix.com