Купете LEMFO ELF1 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Тези от вас, които следят видео ревютата на Digital.bg. сигурно са гледали това, в което ви представихме огромният Smart часовник LEMFO LEM X. За никой не е тайна, че днес голяма част от потребителите търсят точно такива устройства и че големите часовници са предпочитан аксесоар сред големите мъже.  Да, конкретно за мен със своята над 57мм каса LEM X е предпочитаният модел от портфолиото на LEMFO, но нека не забравяме, че аз съм висок близо 2 метра и ръката ми не е никак малка. Същият часовник определено няма да стои толкова добре на някой с по-малки ръце или пък на фина дама. Това е ясно и на самите LEMFO, които имат много добра компактна алтернатива . В това видео ревю ще ви покажем LEMFO ELF1, един красив смарт часовник с размери, подходящи за всяка ръка.

С 42.5мм си каса, часовникът определено изглежда доста ефектно, но не толкова, че да се натрапва и да бъде основен акцент в облеклото ви. Всъщност някои хора търсят точно това, купувайки подобна джаджа. По-голямата част от корпуса на ELF1 е направена от метал, което го прави да се възприема като луксозен продукт, макар че всъщност цената му да е съвсем бюджетна. Метална е и каишката. Тя се захваща по много нестандартен начин, на магнитен принцип. Материалът е мрежест, не запотява и се пързаля приятно по кожата ни.

Верижката може да побере ръка с обиколка до забележителните 27см. Захваната е за корпуса посредством бързи патенти, което автоматично ви позволява при желание от ваша страна да можете да секунди да монтирате друга 19мм каишка. Например каишки от типа Нато, тук биха стояли чудесно. Освен черният вариант, който тестваме ние тук, LEMFO ELF1 се предлага в България от Smartfonix.com и в изцяло розово-златна версия, която е много подходяща за дамите.

 

Освен, че е красив, LEMFO ELF1 е и доста функционален, защото в това компактно тяло е побран пълноправен smartwatch. В долната част на корпуса има сензор с помощта на който можете да измервате както пулса, така и кръвното си налягане.  Освен това часовникът има крачкомер, който в комбинация с останалите сензори, не само измерва разстоянието което сте изминали, но и чрез алгоритъм разбира колко калории сте изгорили. Можете да си зададете цели които да постигнете, както за разстояние, така и за калории.

 

Часовникът дори от време на време ви подсеща чрез вибрация, че трябва да се раздвижите, когато усети, че сте се застояли прекалено дълго на едно място през деня. С LEMFO ELF1 можете да правите и пълен мониторинг на съня си. Основна информация за всичко получавате на 1.3" IPS тъчскрийн дисплей, но ако искате по-подробна извадка, ще трябва да свържете към ELF1 своя смартфон. Джаджата не ви ограничава и ви дава възможност да свържете както Android смартфон, така и iPhone с IOS.

 

Свързването става много бързо и лесно. Стъпките са следните. Активирайте камерата на смартфона и прочетете QR кода в книжката с инструкции. Той ще ви отведе към приложение което да изтеглите. Отворете го, активирайте Bluetooth и свържете ELF1. Вече сте готови да работите с всички приложения на часовника и да проследявате подробно всяка от активностите си, а сред тях може да има какви ли не.

 

Тук е момента да отбележим, че LEMFO ELF1 е с IP67 ниво на протекция против прах и вода. Тоест можете да сте спокойни ако ви навали дъжд, докато бягате в парка или миете ръцете си под чешмата. Часовникът няма да се повреди.

Едно от големите качества на умният часовник на LEMFO е батерията му. За разлика от повечето бюджетни Smart часовници, които имат около 100mAh, ELF1 е с двойно повече. Неговите 200mAh заряд са достатъчно за до 7 дни активна работа или до 15 дни в режим на изчакване. Тук LEMFO имат палец нагоре от нас.

 

LEMFO ELF1 е със съвсем бюджетна цена, но колко струва той към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на LEMFO за България – Smartfonix.com