Вход

Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук

Регистрация

Въведи кода
7 резултата за lego
Lego
Lego създадоха реплика на Nintendo Entertainment System (NES) от 2600 блокчета
Lego създадоха реплика на Nintendo Entertainment System (NES) от 2600 блокчета
Популярните блокчета от конструкторите Lego бяха предпочитан начин за забавление в детството на хора от няколко поколения. Дори и днес можем да видим различни атрактивни проекти, вдъхновени от модулния дизайн на Lego.  Сътрудничеството между компанията и Nintendo доведе до премиерата на една от най-интересните реплики създавани по този начин досега. Любителите на игрите вероятно със задоволство ще научат, че скоро ще има как да се сдобият с уникална версия на Nintendo Entertainment System (NES), която е създадена именно от блокчета Lego.  Според официалните данни миниатюрната версия на конзолата се състои от 2646 парчета и е допълнена от геймърски контролер, класическите дискети с игри, но също  и ретро телевизор, съобщава ReviewGeek. Няма как да не забележите, че на екрана е показан кадър от геймплея на Super Mario Bros. Едва ли сте виждали 8-битовото устройство на Nintendo да изглежда по този начин досега.     Aко се вгледате внимателно ще забележите, че и визията на телевизора е автентична за 80-те години на миналия век, когато е премиерата на NES и култовата игра. Въртенето на този механизъм позволява да премествате героя на Super Mario възпроизведен на екрана. Все пак Nintendo и Lego са се погрижили да интегрират и модерни технологии в репликата на легендарната конзола. Tака например е възможно да поставите специална фигурка на Марио от "Adventures Mario Starter Course" на повърхността на телевизора.  Поддръжката на Bluetooth ще осигури безжична връзка и ще възпроизведе оригиналните звуци, съпровождащи геймплея на класиката от 1985г. Лимитирана серия на Nintendo Entertainment System Lego ще се продава за $300. След като се изчерпа наличното количество Lego планират да стартират масова дистрибуция сред търговските вериги по цял свят в началото на 2021г. Феновете на популярните блокчета и игрите на Nintendo със сигурност ще останат доволни от съвместния проект.     Още от Digital: Как се сглобява Bugatti Chiron 42083 от LEGO Technic (Видео)
Lego
Какво представлява социалната мрежа Lego Life
Какво представлява социалната мрежа Lego Life
Конструктурите LEGO са един от ярките спомени от детските години за много потребители. Вероятно всеки от нас се е забавлявал със сглобяването на популярните блокчета, когато е бил малък. Компанията, която разработва популярните конструктури сега привлича вниманието ни с новия си продукт. Неговото име е Lego Life и представлява социална мрежа за деца, която позволява те да споделят своите творения с връстници от цял свят, предаде Engadget.   Новата платформа е създадена специално за потребителите, които не надхвърлят 13-годишна възраст. Освен опцията за споделяне на техните творби те ще могат да виждат и специална селекция от маркетингови материали на компанията. След като стартирате мобилното приложение трябва да създадете собствено Lego ID с актуален имейл адрес на родителите. Компанията работи в тясно сътрудничество с UNICEF и FTС, за да гарантира, че съдържанието в социалната мрежа е подходящо за деца.   Интересен факт е, че те няма да използват истинските си имена, а вместо това ще получават специални никове като "ChairmanSmartDolphin" или "DarkMonkeyShrimp". Maлчуганите разполагат и с възможността да си създават анимирани аватари, с които да се представят пред другите членове на Lego Life. В заключение ще отбележим, че замисъла на социалната мрежа е да се превърне в централизиран хъб за всички онлайн услуги на компанията. Lego Life вече е достъпна за Android и iOS.   Вижте какво се случва когато напуснем социалните мрежи
Lego
Вече можем да купим компютър от блокчета Lego за €920
Вече можем да купим компютър от блокчета Lego за €920
Уникалната машина включва поддръжка за 4K резолюция, до 16GB RAM и предлага опция за избор на Core i3. i5 и i7 процесори на Intel.
Windows
LEGO Digital Designer
LEGO Digital Designer
Tesla Cybertruck
Ето как Lego се пошегуваха с eлектрическия пикап Тesla Cybertruck
Ето как Lego се пошегуваха с eлектрическия пикап Тesla Cybertruck
Само преди дни ви информирахме какво представлява eлектрическият пикап Тesla Cybertruck. Новото превозно средство на компанията предизвика редица коментари в световен мащаб, които се дължат главно на уникалния дизайн. Tesla Cybertruck ще се продава на пазара в три различни версии, като масовото производство ще започне през 2021г. Илон Мъск вече се похвали, че Tesla са получили около 200 хил. предварителни поръчки за електрическия пикап, което е сериозна предпоставка за успеха на Cybetruck.     Шефът на Tesla обърна внимание на факта, че дизайна на машината е уникална и се различава от всички подобни концепции, които сме виждали досега. Именно визията на Cybetruck предизвика сериозни дискусии в интернет. Премиерата на Tesla Cybetruck не остана незабелязана от Lego Australia които използваха интересен начин да се пошегуват и да привлекат внимание към себе си. Компанията показа собствена версия на машината направена от блокчета Lego.     Компанията твърди, че техния дизайн има не само по-опростен дизайн, но е и по-евтин за производство. Любителите на Lego могат да го сглобят сами  в комфорта на домовете си. Lego Australia не пропуснаха да допълнят, че това е тяхната визия за пикапа на бъдещето, който също така има прозорци, които издържат на удар и външни влияния. Ако всичко това не ви убеждава, че Lego версията на Tesla Cybertruck е по-добра от вас ще допълним, че няма да се налага да чакате до 2021г.
Lego
Lego представиха свой конкурент на Minecraft с името Worlds
Lego представиха свой конкурент на Minecraft с името Worlds
В момента играта е достъпна само за устройствата с Windows OS и се намира в бета фаза на разработване.
блокчета lego
Създадоха напълно работеща клавиатура от блокчета LEGO
Създадоха напълно работеща клавиатура от блокчета LEGO
Без съмнение това е един от най-иновативните проекти създадени от блокчета LEGO, които сме виждали досега.
DMCA.com Protection Status