Бюджетните смартфони са изключително търсени, защото предлагат доста от функциите на премиум моделите, но се продават на по-изгодна цена. Разнообразните модели на производителите допълнително изостриха конкуренцията и ни предлагат възможност за избор на още по-евтини смартфони. Добро предложение в този сегмент е Leagoo Power 2, който предлага елегантен дизайн, здрав корпус и 5-инчов IPS дисплей с HD резолюция. 

 

Това го превръща в подходящ избор за любимите ви игри, както и за гледане на филми и мултимедия. Другото голямо предимство на модела е, че предлага опция за отключване с лицево разпознаване и пръстов отпечатък.  Бързата скорост на работа се осигурява от четириядрен МеdiaTek процесор с работна честота от 1.3GHz, който е допълнен от 2GB RAM. Вградената памет е 16GB, но може да се увеличи с microSD слот. 

 

 

В задната част има двойна камера с 8МР и 2-мегапикселова резолюция, а отпред е разположен 5МР сензор за селфита. Leagoo Power 2 оперира с Android 8.1 Oreo, което е сериозно предимство пред конкурентите му в този клас. Въпреки интересното съчетание от характеристики смартфона може да се открие на българския пазар на достъпна цена от 159 лв.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix