Конкуренцията между производителите ни позволява да имаме множество възможности за избор на достъпни смартфони с Android. В момента на българския пазар може да откриете разнообразно портфолио на водещите брандове, както и на компании, които не са толкова популярни, но пък предлагат иновативни характеристики за своя сегмент. Така например Leagoo M9 е елегантно предложения в ниския клас, което разполага с 5.5-инчов дисплей с HD резолюция от 1280х640 пиксела. 

 

 

Смартфонът поддържа съотношение на екрана от 18:9, което го прави подходящ за гледане на мултимедия и игри. Технологията IPS ще гарантира, че ще виждате съдържанието с оптимално качество, дори при пряка слънчева светлина. Leagoo M9 предлага съчетание между четириядрен MediaTek MT6580A процесор с работна честота от 1.3GHz и 2GB RAM. Вграденият капацитет за съхранение на файлове е 16GB, но може да се увеличи допълнително с microSD карта. 

 

 

В задната част има двойна камера с 8MP и 2МР резолюция, както и 5МР сензор за селфита отпред. Смартфонът предлага сензор за пръстов отпечатък, 2850mAh батерия и работи с Android Nougat. Aко се интересувате от възможността да притежавате подобен модел ще ви информираме, че Leagoo M9 вече може да се купи в мрежата на Smartfonix на цена от едва 179 лв. Стартовият пакет включва допълнителен силиконов калъф, а гаранцията е за период от две години.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix