Купете Leagoo M11 с най-ниска цена от Smarfonix.com

 

Един от трендовете при смартфоните през 2018г. са така наречените "Notch" дисплеи. Вече не са единици моделите които предлагат тази визуална и функционална екстра, но в повечето случаи цената на тези устройства не е никак ниска. За щастие има и изключения като Leagoo M11 с който Digital.bg ще ви запознае в тази поредица от видео ревюта. Този смартфон с красив дизайн и "Notch" дисплей има и съвсем поносима, дори ниска цена. С това обаче екстрите в М11 не се изчерпват. С какво успя толкова много да ни впечатли този смартфон, предстои да разберете в следващите няколко минути.

 

Първото нещо което ни прави впечатление тук е нестандартната екологична опаковка, която Leagoo са използвали за своя модел. В нея освен М11, намираме още зарядно, плосък кабел за пренос на данни и прозрачен силиконов кейс. Той приляга добре към смартфона и освен, че го пази, буквално прилепва за ръката ни.

 

Leagoo M11 се предлага в две цветови разновидности - златна и тъмно сива. Дизайнът на смартфона е изчистен и ненатрапващ се. Ъглите и периферията са заоблени, като по този начин телефонът става удобен за държане в ръка. Въпреки направо огромният си дисплей, М11 е сравнително компактен - 155.6мм на 76.6мм.

 

 

В най-издадената си част, корпусът е дебел 9.95мм, но заради споменатото заобляне, телефонът изглежда доста по-тънък. А тук ще ви издадем в аванс, че батерията с която разполага устройството е с доста сериозен заряд. Гърбът и периферията на М11 са направени от едно цяло парче поликарбон, който има текстура, умело наподобяваща алуминий.

Гърбът се сваля малко по-трудно, защото е захванат за шасито посредством голямо количество пинове. След като го свалим откриваме, че Leagoo са ни дали възможността да поставим едновременно 2 SIM карти и допълнителна microSD карта памет. Екстра която все още се среща рядко сред смартфоните. Още по-рядък е случай като този, в който и трите слота са отделени, а батерията е вградена и не се налага да я вадим, за да имаме достъп до тях. По този начин Leagoo M11 ще бъде постоянно включен и ще можете например да свалите картата памет и да прехвърлите файловете си, без да го изключвате.

 

Периферията на смартфона е със стандартно разположение - аудио жак горе, курсор за звука и релефен бутон за активиране в дясно, а долу са micro USB порта и микрофон. Той улавя добре звуци и дори в шумна среда, при разговор събеседникът ни, ни чува добре. Тук е момента да кажем, че Leagoo M11 e LTE 4G CAT 4 смартфон, като по този начин скоростта на сваляне на мобилни данни достига до цели 150Mbps. Вградената в смартфона GPS GLONASS навигация работи отлично. Връзката със сателитите става бързо, а при тракинг, отклонението е минимално.

 

Върху гърба на телефона се намира Fingerprint сензор с елипсовидна форма. Тествайки го отчитаме, че е достатъчно надежден и безпроблемен. Освен с помощта на пръстов отпечатък, М11 може да се отключи и чрез разпознаване на лицето ви пред фронталната камера. В долната част на гърба на Leagoo M11 има един високоговорител. Саунд тест който направихме специално за вас с него, можете да намерите във видеото над тази статия.

 

 

Както вече стана ясно, дисплеят е едно от основните качества на Leagoo M11. На първо място, той е с характерна "Notch" извивка горе, която го прави разпознаваем и модерен. Диагоналът на дисплея е цели 6.18", което означава, че над 90% от цялата лицева част на смартфона е заета от дисплея. Почти 6.2" е достатъчно голяма зрителна площ, която можете да използвате както за работа, така и за забавление.

 

 

Дисплеят на М11 е чудесен за гледане на видео, дори от няколко човека едновременно. Цветовете са наситени, а яркостта доста висока. Така работата под директно насочена светлина не е проблем. Leagoo предлагат дисплея с вграден заводски протектор.

Очаквайте и втората част на видео ревюто което Digital.bg посвети на този интересен смартфон с ниска цена. Ако пък сте нетърпеливи и искате да разберете повече подробности за Leagoo M11. Можете да посетите официалният сайт на вносителя на марката – Smartfonix.com