Withings е името на компания, която твърди, че всички хибридни смарт часовници дължим на уникалните им иновации. В случая става въпрос за умната джаджа Activite, която бе представена през 2014г. и предлагаше много от функциите на фитнес тракерите, които можем да купим днес. В последните две години Withings бяха собственост на Nokia. Акциите на компанията бяха изкупени от предишния собственик и Withings се завръщат с премиерата на интересен продукт. 

 

Новият модел се казва Withings Steel HR Sport и предлага съчетание между атрактивен дизайн и много смарт функционалности. Няма да е пресилено да кажем, че устройството е разработено като конкурент на последните фитнес тракери на брандове като Garmin и Fitbit. Смарт часовникът e с 40-милиметров корпус от неръждаема стомана и водоустойчиво покритие. В горната част е разположен малък OLED екран, който показва различни нотификации, съобщава TechRadar.

 

 

Моделът също така има вграден сензор за сърдечния ритъм и поддържа GPS. Бъдещите собственици могат да запазват данни за до 30 различни тренировки в Withings Steel HR Sport. Батерията може да издържа до 25 дни преди да се наложи да я заредите отново. Активирането на специалния Power Reserve режим ще гарантира допълнителни 20 дни. Устройството вече се продава в сайта на компанията и до дни ще е налично във водещите търговски вериги. Цената е $195.95.

 

Още от Digital: За какво използват потребителите своите смарт часовници