Купете екстремни смартфони с най-ниски цени от Smartfonix.com

 

Един от най-здравите смартфони, който очакваме да се появят съвсем скоро и в България е Ulefone Armor 11 5G. Характерното при този модел, е че той не е просто поредният ударо и водоустойчив смартфон на компанията, а е първият, който има на разположение камера за нощно виждане. Освен нея която е 20MP и е дело на Sony, смартфонът има още три сензора. 13MP ултра широкоъгълен с 124.8° зрителна площ, 2MP спомагателен за снимки с "Ефект Боке" и основен, който отново е Sony с модел IMX582. Неговите параметри са 0.8μm, 1/1.7" CMOS и апертура ƒ/1.79. Предната селфи камера също е с добри заявки за качество - 16MP с апертура ƒ/2.0.

 

 

Това е флагман с доста сериозни технически характеристики, който спокойно може да конкурира топ моделите на познатите ни премиум марки. За тези от вас, които не са запознати – в основата на хардуера на Armor 11 5G стои процесор MediaTek MT6873 Dimensity 800, който може да се справи с всички тежки задачи които му се поставят, включително и игра на актуални и тежки заглавия.

Процесорът е изграден по 7nm технология и има на разположение 8 ядра, разделени в две групи по четири - Cortex-A76 и Cortex-A55, като тактовата им честота достига до 2GHz. За възможността да се играят игри с високи графични изисквания, допринася и партниращото GPU, то е IMG 9XM-HP8. Важен фактор е и голямото количество оперативната RAM памет – 8GB. Обем с който все още не могат да се похвалят някои от споменатите флагмани на премиум марки. Например едва последното поколение на iPhone - 12 Pro Max беше първият смартфон на Apple с 6GB RAM, а тук тя е с 2GB повече. Достатъчно много е и вградената памет – цели 256GB.

 

 

Дисплеят на смартфона е голям 6.1, HD+ със съотношение на страните 19.5:9 и с много високо ниво на защита. Именно на защитата, която включва сертификати IP68/IP69K и MIL-STD 810G, ще обърнем внимание тук, защото оказва се, че Ulefone Armor 11 е буквално неубиваем. Във видеото, което сме приложили над тази статия, ще видите много интересен и показателен за здравината на смартфона тест.

Как мислите, дали бронята на Armor 11 ще издържи на повече от денонощие в цимент, в комбинация с последващо разбиране на стегналата строителна смес с тежък чук? Отговорът на този въпрос се крие на споменатото място.

 

 

Очакваме с нетърпение Ulefone Armor 11 да се появи и в България, за да го тестваме обстойно и да споделим с вас впечатленията си от него. Следим ежедневно официалният сайт на вносителя на Ulefone в България – Smartfonix.com, където към момента Armor 11 е със статус „Очакван“.