Новото поколение смартфони на Apple е обект на множество спекулации, които вече ни разкриха повечето технически спецификации. Дългоочакваната серия ще стане факт на специално събитие през октомври и ще включва четири различни модела.

Потребителите ще могат да избират между версии с дисплеи, чиято големина варира между 5.4 и 6.7 инча. Това ще бъдат първите смартфони на компанията, които се захранват от 5-нанометрови процесори и поддържат 5G технологията.

Сега разбираме повече детайли за разликите между различните модели на iPhone 12. Данни от търговска верига, която ще предлага ексклузивно смартфоните ни разкрива повече за конфигурациите с вградена памет и цветовите опции за избор.

Според информацията на WinFuture.de въпросната верига ще предлага пет различни устройства. Най-евтиният модел на iPhone 12 ще се продава в най-голямо разнообразие от цветове, които включват Black, White, Blue, Red, Yellow и Coral. 

Oчаква се това да бъде един от най-търсените модели на смартфоните.

 

 

Още  по-интересното е, че разбираме колко вградена памет ще предложат четирите устройства от серията. Базовият модел, който ще се казва iPhone 12 mini и ще е с 5.4-инчов размер ще се продава единствено със 64GB памет. Както знаете Apple не използват слотове за карта и собствениците на смартфона ще трябва да се задоволят с това пространство.

iPhone 12 Pro ще може да се купи в конфигурации със 128GB вградена памет, съобщава GizmoChina. За разлика от най-малкия модел представителите на iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max серията ще са налични само в три цвята: Black, White, Silver. Това е два пъти по-малко от шестте нюанса на iPhone 12 mini.

Apple ще продават и версии със 256GB/512GB памет на премиум устройствата. Първите доставки на смартфоните до търговските вериги по цял свят ще стартират на 5 октомври, като продажбите се очакват до края на същия месец.

 

Oще от Digital: iPhone 12 Pro Max ще има най-добрия дисплей от всички версии на iPhone 12