Несъмнено един от най-ефектните смартфони за 2020 година е сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip. Не че не сме виждали и други смартфони със сгъваем дисплей, но този определено е по-нестандартен и доста елегантен.

Практиката показва, че този смартфон е най-желаният сред дамите, дори повече от дежурният iPhone, който по презумпция всяка дама иска, особено в Rose Gold цвят. Един от големите минуси на Samsung Galaxy Z Flip обаче е цената му, която за съжаление не е по джоба на всеки.

Колко струва Samsung Galaxy Z Flip?

В свободна продажна екстравагантният модел струва в България почти 3000лв. Предлага се и в портфолиото на трите родни телекома, като там цената спада значително при подписване на двугодишен договор със скъп тарифен план. Съответно:

A1 с план A1 ONE Unlimited 5XL, цената на телефона е 2000лв.

Виваком с план Smart U, цената е 1970лв.

Теленор с план Тотал+ 51,99, цената е 1970лв.

 

Дори веднъж да сте се сдобили със Samsung Galaxy Z Flip, трябва много да внимавате да не го изпуснете, защото смята на счупен дисплей би ви струвала доста. Справка в магазините и сервизите за смартфони в България показва, че Foldable Dynamic AMOLED дисплей за Samsung Galaxy Z Flip струва между 700лв. и 1000лв .   

 

 

Понякога обаче дефектът се превръща в ефект и това, както можете да видите във видеото над тази статия. Този Samsung Galaxy Z Flip е получил много ефектен уолпейпър , който имитира счупен на две отделни половини дисплей. Под него дори се вижда отварящият механизъм, което прави тази тема за сгъваем смартфон още по-интересна.

 

Още от Digital.bg: 5 нови функции в Android 11, които ще направят смартфоните по-добри

 

Музика: Bensound.com