Голямото събитие на Samsung ще се проведе на 11 август. Тогава ще видим множество нови продукти на корейския производител. Все пак най-голямо внимание предизвикат гъвкавите смартфони от Galaxy Z серията. Очакват ни два модела с различен форм фактор, който ще се казва Galaxy Z Flip 3 и Galaxy  Z Fold 3.

Компанията планира да покаже още нови умни часовници, както и аудио слушалки, които да допълнят функционалността на новите модели. Популярният блогър @evleaks сега разкри любопитни детайли за цената, на която ще се продават устройствата от Galaxy Unpacked събитието.

Samsung ще стартират продажбите на 256GB версия на Galaxy Z Fold 3 на европейския континент на цена от €1899. По този начин смартфона ще бъде със €100 по-евтин от своя предщественик при дебюта си на пазара. Възможно е в някои страни да има допълнително оскъпяване, заради локални данъци и такси.

 

 

Корейският гигант също така иска да стартира продажбите на Galaxy Z Flip 3 на по-достъпна цена от оригиналния модел. Според новите данни цената на гъвкавия смартфон ще бъде €1099 за версията, която има 128GB памет. По този начин Galaxy Z Flip 3 ще е най-евтиният модел в своята категория.

Припомняме ви, че Galaxy Z Flip 5G бе наличен за €1359 в първите си дни на пазара през миналата година. В същото време по-скъпата версия със 256GB памет ще е налична за потребителите на цена от €1149. Освен по-достъпната цена потребителите ще имат достъп до по-мощен процесор, по-издръжливо защитно стъкло и по-голям външен дисплей.

Новите умни часовници на Samsung също ще предложат атрактивни цени, тъй като 46mm Watch 4 Classic ще струва €409, докато 42mm версия ще се продава за €379.

 

Oще от Digital: Смартфоните на Samsung ще получават ъпдейти за сигурност в продължение на пет години