Първото голямо технологично шоу за годината вече е в историята и ни предложи доста интересни премиери. След края на CES 2018 всички погледи в индустрията закономерно са насочени към мобилния конгрес в Барселона. През тази година дългоочакваното събитие ще се проведе между 26 февруари и 1 март. Водещите производители на смартфони ще обърнат специално внимание на MWC 2018 и ще ни покажат за първи път доста атрактивни модели от висок клас, предаде AndroidHeadlines.

 

Най-голям интерес предизвикват Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus, тъй като се очаква компанията да направи публична демонстрация на тазгодишните си флагмани. Двете устройства ще имат елегантен дизайн, по-бързи Snapdragon 845 процесори, както и по-добри камери. Няма никакво съмнение, че това ще са две от най-атрактивните устройства, които ще видим на MWC 2018. Другият корейския гигант LG също ще присъстват на изложението, но ще покажат нови модели от K и X сериите, а не G7.

 

Huawei също ще имат присъствие на MWC 2018, но няма да представят флагманите Huawei P20 на мобилния конгрес, а ще го направят на самостоятелно събитие малко след това. Това означава, че компанията ще се фокусира изцяло върху моделите си от средния и бюджетния ценови сегмент. Доста е вероятно да види за първи път Nokia 6 (2018) на MWC 2018, който е един от новите смартфони с Android на компанията. Sony подготвят премиерата на флагмана си за годината на мобилния конгрес в Барселона.

 

Вижте три иновации при смартфоните, които ще доминират и през 2018г.