Google Hangouts е интересна услуга, която ни позволява лесно да стартираме чат сесии и видео обаждания с любимите си приятели директно от своите профили в Google. Компанията прекрасно осъзнава колко огромно е количеството хора, които я използват, за да се свързват бързо помежду си и сега представи нов ъпдейт, който включва няколко доста полезни функционалности. На първо място трябва да отбележим, че Google Hangouts вече се зарежда много по-бързо на компютъра, благодарение на новата, актуализираната десктоп версия на услугата. 

 

В същото време това важи и за времето, което е необходимо да се стартира видео в нея, като промените са свързани и с интерфейса. Google са се постарали и да внесат няколко интересни нововъведения в начина, по който изглежда услугата, с които можете с по-малко кликове да работите с нея. Така Hangouts вече ще е в състояние много по-бързо да зарежда прозорците с видео, но също така и да ви предложи много по-високо аудио качество на връзката. 

 

Услугата също така вече предлага и по-бърз начин да поканите приятели и други хора да се присъсединят към дадено видео обаждане. Google Hangouts включва и нов Full Screen режим, което е и другото важно подобрениe в сегашния ъпдейт на компанията. Трябва да отбележим също, че засега актуализацията е достъпна единствено за ограничен брой потребители, но се очаква само до броени дни да дебютира за повече потребители в глобален мащаб.

 

 

Вижте как да активираме скритите анимации в Google Hangouts