Sony продължават да привличат вниманието на геймърите със специално подбрана селекция от безплатни игри. Ако имате профил в услугата PlayStation Now ще имате достъп до три заглавия, които се предлагат ексклузивно в платформата. Така компанията се връща към традиционния график да представят три игри за безплатно изтегляне в PlayStation Nоw.

За разлика от предходният месец, когато видяхме повече заглавия сега избора на Sony включва следните игри: Nier Automata, Ghostrunner и Undertale, информира xda-developers. Tрите игри обещават дълги часове забавление за геймърите до края на месеца.

Първото предложение е Nier Automata, като това е екшън RPG, който ще ви пренесе в битка с нашественици от друг свят. Ситуацията ескалира до такава степен, че е необходимо да се изпрати нова пехота от роботи с името YorHa.

След като се присъедините към армията от 2B и 9S дроиди ще се потопите в  хипнотизираща, реалистична и високоскоростна битка.

 

 

Следващата игра, която е част от безплатния каталог на PlayStation Now през август е Ghostrunner. Динамичното приключение, което ви очаква ще ви позволи да се справите с враговете си с помощта на мономолекулна катана, Свръхчовешките рефлекси на вашия герой са достатъчни да избягвате непрестанния поток от куршуми.

Геймплеят е изключително динамичен, като има широк набор от специализирани техники, с които да победите своите врагове. Ако това не е предпочитания от вас жанр насочваме вниманието ви към третата безплатна игра в PlayStation Now.

Undertale е разработка на Toby Fox и предлага различен начин да се справите с проблемите без да използвате насилие.

 

Още от Digital: Sony PlayStation Now вече поддържа стрийминг с 1080p резолюция