Sony PlayStation 4 е една от най-добрите и продавани конзоли за всички времена. В момента устройството води ожесточена конкуренция с последните Xbox модели на Microsoft в опита си да привлече вниманието на геймърите. Независимо коя от двете екосистеми предпочитате можете да сте сигурни, че ще получите максимални възможности да да се забавлявате с любимите си игри. В момента компанията предлага две различни конфигурации на устройството, които се казват PS4 Slim и PS4 Pro, предаде MakeUseOf.

 

Tук е момента да отбележим, че оригиналната версия вече не се произвежда и можете да я откриете единствено втора ръка или като реновиран продукт. В момента има различни промоции, които позволяват да се сдобиете с PS Slim на доста атрактивна цена. Ако проверите наличността във водещите онлайн вериги ще видите, че цената на конзолата е около $300. Някои от тях дори предлагат промоционални пакети, в които са включени различни игри за същата стойност, което ги прави още по-атрактивни.

 

Taзи версия на конзолата има 1ТВ памет и може да се купи с безплатно копие на Call of Duty: WWII или Star Wars Battlefront II. Aко се интересувате от по-скъпата Pro версия на PS4 е добре да знаете, че най-добрите оферти за нея със същия капацитет за съхранение на данни се продават за около $400. Включването на копие на нова игра може да увеличи тази стойност с допълнителни $50. Предимството на PS4 Pro е, че освен по-мощния хардуер позволява да я свържете със своя телевизор с 4K резолюция.

 

Вижте игрите за PlayStation 4 ще могаг да се управляват и от смартфон