HyperX е името на геймърската дивизия на Kingston, която сега представи последното си поколение RAM памет модули. Гамата се казва HyperX Predator и включва DDR4 модели с максималната работна честота от 4000MHz. Предвидени са и по-достъпни модели с капацитет до 128GB, които работят на 3000MHz. Представителите на HyperX Predator DDR4 са базирани на Intel Extreme Memory Profile (XMP) технологията, която предлага разнообразни възможности за оувърклокване.

 

 

Новата серия включва различни конфигурации с 8GB, 16GB, 32GB, 64GB и 128GB DDR4 RAM. Всеки един модул консумира 1.35 волта енергия и може да се използва в последното поколение компютри с процесори AMD. Размерите им са приблизително 133х42.2 милиметра. Все още не знаем кaква ще е цената им на пазара. Очаква се Kingston да разкрият повече детайли за премиерата на HyperX Predator DDR4 на изложението Computex 2017.

 

HyperX Predator DDR4 модулите са създадени да отговорят на все по-високите изисквания на геймърите, независимо дали машината им използва процесор на AMD или Intel. Вероятно продажбите им на пазара ще стартират до края на лятото. Предстои да видим дали Kingston ще покажат други интересни продукти по време на технологичното шоу Computex 2017.

 

Вижте каква е разликата между статична и динамична RAM памет