Новите смартфони на Apple са най-дискутираната тема в технологичната индустрия в последните няколко дни. Докато очакваме да стартират продажбите на iPhone 8 и iPhone 8 Plus разбираме все повече детайли за премиерата им на пазара. Ако планирате да се сдобиете с един от двата модела е добре да знаете, че компанията официално публикува всички кейсове, които са достъпни за iPhone 7 и за новите устройства. Това означава, че сегашните калъфи ще могат да се използват и на iPhone 8, предаде PhoneArena.

 

Luxo Elite - предпазен кейс за iPhone 7 и 7 Plus с много цветове

 

От една страна тази информация е малко изненадваща, тъй като новите смартфони са по-дълги, по-широки и по-дебели от своите предшественици. По всичко личи, че Apple са открили как да се справят с минималните разлики в размерите на устройствата и така ще ни позволят да слагаме кейсовете за iPhone 7 и на iPhone 8/iPhone 8 Plus. Taзи съвместимост на по-старите аксесоари определено ще се хареса на много потребители. Apple вече потвърдиха, че всички официални калъфи за iPhone 7 ще работят и за моделите iPhone 8.

 

Вижте Luxo Terrific - Твърд кейс за iPhone 7 и iPhone 7 Plus

 

Ако все пак искате да освежите визията на смартфона ви съветваме да обърнете внимание на висококачествените кейсове за iPhone на Luxo. Aксесоарите на компанията са изработени от противоалергични и антимикробни материали, гарантиращи едновременно добра хигиена и здравина. Достъпните цени и елегантния дизайн са други предимства на разнообразния каталог от продукти на Luxo. В заключение ще отбележим, че възможността да използваме стария кейс на iPhone 8 звучи като доста атрактивно предложение на Apple.

 

Вижте защо iPhone 8 и iPhone 8 Plus имат батерии с по-малък капацитет от iPhone 7