Вече ви информирахме, че камерата на Xiaomi Mi CC9 Pro получи същата оценка в DxOMark, както Huawei Mate 30 Pro. По този начин специалистите са категорични, че тези два смартфона предлагат най-добрите възможности за мобилна фотография. Сега DxOMark подложиха на множеството си тестове още едно от най-добрите устройства на пазара. Това е iPhone 11 Pro Max, който разполага с тройна задна камера и Quad-LED светкавица, записваща 2160p видео със скорост от 60 кадъра в секунда.

 

 

Експертите на DxOMark поставят оценка от 117 точки на новия флагман на Apple, което го нарежда на трета позиция. Устройството споделя и лидерското място в категорията "Video" заедно с Xiaomi Mi CC9 Pro, съобщава SlashGear. Тук е момента да уточним, че iPhone 11 Pro Max използва основна 12-мегапикселова камера с f/1.8 апертура, оптична стабилизация на изображенията и PDAF система за автофокус. Вторият сензор е 12МР Ultra-Wide камера, допълнена от 12МР телефото обектив.

 

 

Смартфонът е базиран на Deep Fusion технологията, която използва Neural Engine звеното на процесора, за да оптимизира всеки пиксел на снимките. Това води до по-високо качество, по-добри текстури, по-широк динамичен диапазон и по-малко шум в изображенията. Алгоритмите с изкуствен интелект също са причината iPhone 11 Pro Max една от най-добрите оценки за мобилна фотография. В заключение ще допълним, че резултата от 117 точки на iPhone 11 Pro Max е идентичен с оценката на Samsung Galaxy Note 10+.

 

Oще от Digital: Какво трябва да знаем за различните настройки на камерата на смартфона