Искало ли ви се е някога да се разхождате на екзотични места и да правите 360-градусови Street View снимки? Aко отговора ви е положителен трябва да знаете, че това вече е възможно. Причината е, че на пазара стартираха продажбите на атрактивната камера Insta360 Pro, която предлага именно такава функционалност. Въпросното устройство е сертифицирано и от официалната Google Street View програма. В случая става въпрос за най-скъпата версия на камерата, която поддържа 8K резолюция. 

 

Insta360 Pro прави поредица от изображения с максимална разделителна способност, които след това наслагва в еднa голяма панорамна снимка, предаде SlashGear. Oт Google лицензират камерите в четири отделни групи с различен сертификат. Insta360 е подходяща за монтиране на покрива на автомобил и снимане в движение, по подобен начин, както компанията прави кадрите за услугата StreetView. В момента това е единственият продукт от подобен тип, който се продава свободно на пазара. 

 

 

Insta360 Pro е фокусирана към хората, които се занимават професионално с фотография. Иновативната 360-градусова камера може да се поръча онлайн на цена от $3500. За да се възползвате от пълния потенциал е необходимо да имате допълнително устройство, на което да инсталирате Insta360 приложение, с което да редактирате снимките си. Преди да извършите самата покупка разполагате с възможността да изтеглите тестови кадри направени с камерата от уеб сайтa на Insta360.

 

Вижте десет уникални снимки взети от Google Street View