Aктивността на производителите през последното тримесечие ще предостави още по-разнообразни възможности за избор на нов смартфон от висок клас. Google също подготвят премиерата на Pixel 6 серията, която е насрочена за 19 октомври. Първите устройства с Android 12 ще предложат драстична промяна в дизайна, по-добри дисплеи и камери на своите потребители.

Вече разполагаме с достатъчно информация за подобренията на Google Pixel 6 и Pixel 6 Pro, но това не пречи да разбираме допълнителни детайли за смартфоните. Популярният блогър @evleaks публикува серия от снимки на устройствата, които показват и камера модулa в задния корпус. Неговите данни също така потвърждават и в какви цветове ще се продават смартфоните на пазара.

 

 

Стандартният модел ще е наличен в три нюанса: Kinda Coral, Sorta Seafoam и Stormy Black. В същото време Google Pixel 6 Pro с максимум 512GB памет ще се продава в Sorta Sunny, Cloud White и Storm Black цветове. Съществена разлика по отношение на дизайна на смартфоните ще е по-дебелата рамка около екрана на Pixel 6, съобщава PocketNow.

 

 

Прави впечатление и начина, по който изпъква хоризонталния камера модул в задния корпус.  Припомняме ви, че Google Pixel 6 Pro ще бъде първото устройство от серията, което разполага с три сензора в задната част. Основният 50МР модул ще е допълнен от 12МР UltraWide камера, които ще се използват и от Pixel 6.

Премиум версията, обаче ще добави и 48-мегапикселова телефото камера с опция за четирикратно приближение. Резултати от бенчмарк тестове потвърждават, че Google Tensor процесора на устройствата ще гарантира по-добра производителност от Snapdragon 888 при Single-Core тестове в Geekbench.

 

Още от Digtial: Колко добра ще е камерата на Google Pixel 6 Pro