Здравословното хранене е изключително важно, за да бъдем максимално креативни и пълноценни в ежедневието си. Все повече хора, обаче подценяват този проблем и продължават да прекарват твърде много време пред компютъра без да се движат достатъчно и да спортуват активно. Системното неспазване на правилен режим на хранене може да предизвика редица заболявания в човешкото тяло. Ето защо искаме да насочим вниманието ви към Диета 159, която представлява пълноценно и изгодно решение на този все по-разпространен проблем. 

 

 

Всяка една от съставките на Диета 159 е внимателно подбрана така, че да е в пълна хармония с всички останали, за да въведе изцяло нов стандарт в диетичното хранене. Една от основните причини да изберете Диета 159 е, че съдържанието включва разнообразие от билки, семена, ядки и др., гарантиращи всичко необходимо, за да се чувства организма ви в оптимална форма. Вече не е необходимо да търсите природосъобразена алтернатива на специализираните диетични режими, тъй като Диета 159 вече се предлага и в България.

 

Една кутия Диета 159 съдържа 10 бр. по 35гр. суха сустанция

 

Спокойно можем да кажем, че това е практичен начин да се убедите, че храненето може дори да лекува болести. Диета 159 e разработена с идеята да подобри притока на енергия в тялото, но също да ускори детоксикацията, както и да подобри кръвообращението. Уникалните съставки се грижат за разтоварване на хранителния тракт и също така допринасят за самовъзстановителните сили на организма. Диета 159 е органична храна, която е в състояние да  oптимизира киселинната среда и има редица терапевтични функции. 

 

 

Съставките са избрани, за да носят полза на всеки един от петте вътрешни органи: сърце, бъбрек, далак, бял и черен дроб. Всяка една от тях е класифицирана съответно цветовете, които се асоциират с тях, а именно червен, черен жълт, бял и зелен. Диета 159 предлага балансирано съчетание между тези видове храни и така гарантира максимално добри ефекти върху тялото, като му предостави всички съставки, нужни да се чувстваме пълноценни и изпълнени с енергия през всеки ден.

 

Любопитно : Технологии и здравословно хранене с Диета 159