Втората половина на годината се очертава да бъде доста динамична, тъй като ще видим премиерата на разнообразие от премиум смартфони. Samsung също подготвят няколко устройства, които ще имат важно значение за бизнес стратегията им през 2021г. Традиционно компанията провежда голямо събитиe през август и тази година няма да бъде изключение.

Toзи път Samsung ще приковат вниманието ни към себе си на 3 август. Данните бяха потвърдени от популярния блогър Mакс Вайнбах, информира AndroidAuthority. Най-голям интерес на събитието определено ще предизвикат гъвкавите смартфони от Galaxy Z серията, които ще видим на тази дата. Samsung ще покажат поне два нови модела и това са Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Z Fold 3.

Двете устройства ще имат различен дизайн и се очаква да бъдат едни от най-популярните продукти в тази пазарна ниша. Смартфоните няма да бъдат единствените премиери, на които ще станем свидетели на 3 август.

 

 

Портфолиото на компанията ще включва и два смарт часовника и това ще бъдат Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch Active 4. Според последните данни официалните им продажби ще стартират на 11 август или малко повече от седмица след премиерата. Ако се интересувате от гъвкавите смартфони, обаче ще трябва да се въоръжите с повече търпение.

Реалните доставки на Samsung Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Z Fold 3 ще започнат от 27 август. Европейските цени ще бъдат потвърдени допълнително. Корейският производител запазва правото си да изненада своите потребители и с други устройства, но Galaxy Z и Galaxy Watch моделите ще бъдат основните акценти на Galaxy Unpacked на 3 август.

 

Още от Digital: Samsung спира поддръжката на едни от най-добрите си смартфони в историята