Samsung потвърдиха официално, че ще проведат Galaxy Unpacked събитие преди края на месеца. Това ще се случи само след броени дни на 28 април. Феновете на компанията ще могат да стриймнат премиерата от официалния уеб сайт на Samsung. Поканата не включва допълнителни детайли за устройствата, които ще видим на тази дата.

Все пак компанията обещава да ни представи "най-мощният представител" на Galaxy серията досега, информира DigitalTrends. Припомняме ви, че това ще бъде третото събитие на Samsung от началото на годината. Първото се проведе през януари през същата седмица, както изложението CES 2021.

Тогава видяхме Galaxy S21, Galaxy S21+ и Galaxy S21 Ultra. Новите флагмани поддържат 5G технологията и имат впечатляващи камери, както и дисплеи с висока честота за опресняване на кадрите. Второто голямо събитие стана факт през март и се проведе под слогана "Galaxy Awesome Unpacked". 

Новите продукти на компанията на тази дата включваха Galaxy A52, Galaxy A52 5G и Galaxy A72.

 

 

Обещанието за най-мощно устройство с бранда Galaxy вероятно ще доведе до премиерата на Galaxy Book серия от лаптопи. Настоящото поколение не е актуализирано от две години насам и е базирано на Intel процесори от десето поколение.  Ако Samsung представят нов модел, който използва по-бърза архитектура от 11-та генерация спокойно могат да го превърнат в "най-мощното устройство Galaxy досега"

В интернет вече се появиха данни за Galaxy Book Pro серия, която ще привлича внимание с 13.3" и 15.6"-инчови дисплеи с OLED технологията. Очаква се поддръжка на стилусите S Pen, както и 5G функционалност в Galaxy Book Pro, който се очертава като най-атрактивния модел от гамата.

Компанията си запазва правото да представи други тийзъри преди началото на следващото Galaxy Unpacked събитие на 28 април. В заключение ще отбележим, че Samsung ще представят Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 2 през юли.

 

Още от Digital: Samsung Display ще продължи да си партнира с Corning още 7 години