Искаме или не, създадени от човека те живеят собствен живот. Човека смята, че може да ги управлява, често те показват обратното.

Странни неща се намират близо до нас, а ние рядко ги забелязваме

В мрежата имам много интересни снимки и моменти от необичайни ситуации на които са се натъквали автомобилите на Google, които заснемат картите. Повечето от тях не са в България, но и в България има много странни и интересни места, като например цифрата 1300, която е оформена с горичка от дървета, която се намира близо до Разград.

 

Смартфоните и безжичните джаджи скоро ще могат да се зареждат през NFC

NFC Forum е името на организацията, която разработва и популяризира технологията Near Field Communication (NFC) в индустрията. Сега разбираме за следващото подобрение, което вече бе одобрено от борда на директорите на NFC Forum. Благодарение на нова спецификация се добавя Wireless Charging Specification (WLc) към настоящата технология.

Колко бърз ще бъде процесора Samsung Exynos 1000

Samsung произвеждат не само смартфони, но и голяма част от хардуерните им компоненти, които също така продават на други компании.Това е сериозен източник на приходи за Samsung. Именно това е причината всеки флагман от серията Galaxy да е наличен на пазара в две версии. Едната от тях използва актуалния процесор от Qualcomm Snapdragon серията, а другата с Exynos чиповете на Samsung.