Google Play е онлайн магазин, който предлага най-богата колекция от мобилни приложения в индустрията. Собствениците на устройства с Android също така могат да купуват допълнително съдържание като музика, филми, аудио книги и др. Няма да е пресилено да кажем, че успеха на операционната система се дължи в голяма степен и на еволюцията на Google Play.

 

1. Новият дизайн на Google Play вече е достъпен за потребителите

Стотици милиони потребители всеки ден изтеглят съдържание на смартфоните от официалния портал на Google. Компанията премина към Material Theme дизайнерския език още преди две години, като малко след това потребителите имаха достъп и до Dark Mode функционалност. Вече е финализирана разработката на нов дизайн на Google Play, който вече е достъпен за потребителите.

 

 

2. Kомпанията Neuralink на Илон Мъск показа видео на маймуна с мозъчен имплант, която играe пинг-понг (Видео)

Neuralink е името на компания, която е собственост на Илон Мъск. За разлика от другите му впечатляващи проекти тук фокуса са мозъчните импланти. Еволюцията на технологиите от последните години създава добри предпоставки за разработка на интерфейси от ново поколение.

Имплантите се очаква да решат много медицински проблеми, в основата на които стои човешкият мозък, а също така и да разшири полето му на действие. Първоначалната цел на импланта е да възстанови загубени функции като зрение, слух, говор и движение. Приложенията на импланта могат да бъдат разнообразни като засега разработката продължава с добри темпове.

 

3. 8 полезни трика в Google Chrome за Android

Chrome for Android e oт 2012 година и е инсталиран по подразбиране на всеки Android телефон. Навярно сте работили с браузъра и го познавате, но има някои по-малко очевидни функции и такива които са скрити и трябва да знаете за тях, за да може да ги използвате.

 

 

4. Какво трябва да знаем за Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 и Nokia C10 - цени и наличности

HMD Global представи най-голямото разширяване на портфолиото си до момента, включващо шест нови смартфона - Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 и Nokia C10, разпределени в три отделни серии.
Най-високият клас Nokia, X-серия, междинната G-серия и бюджетната C-серия осигуряват качественото изживяване, което потребителите очакват от европейската мобилна компания. Продуктите са създадени да устояват на времето отвътре и отвън, благодарение на водещата в индустрията защита , изключителна издръжливост и ангажимента да предоставят най-новия софтуер, така че да можете да запазите телефона си по-дълго.

 

5. Как да възстановим изтрити контакти в iPhone

Всеки прави грешки. В един или друг момент, на всеки от нас може да ни се случи да изтрием по погрешка контакт от телефона си. След като тези цифри напуснат вашето устройство, перспективите може да изглеждат доста мрачни, но има начин да възстановите контакта, ако знаете къде да търсите.