Съвременните лаптопи са изключително мощни машини, но извличаме ли максимума от тях? Има някои полезни съвети и скрити функции, от които може да се възползвате, ако вашия отговор на този въпрос е отрицателен.

 

1. 5 начина да извлечете максимума от вашия лаптоп

Предимството на съветите описани по-долу е, че повечето от тях могат да бъдат изпълнени от всеки, без значение какво е нивото на уменията му, а и много от тях са напълно безплатни!

 

 

2. Най-полезните трикове за Facebook Messenger

Facebook е най-популярното приложение за социални медии в света, не по-малко популярно е и другото приложение на компанията - Facebook Messenger. Почти всеки, който използва Facebook, използва Messenger за разговори с приятели.

 

3. Вече можем да използваме пръстовия отпечатък в смартфоните за автоматично попълване на пароли в Google

Автоматичното въвеждане на пароли е полезна функция, която може да ви спести ценно време, когато пътувате и опитвате да верифицирате акаунт от смартфона. Google също предлагат подобна функционалност, с която улесняат всеки ден милиони потребители. Аutofill API позволява на собствениците на устройства с Android да използват мениджъри за пароли или Google Autofill за автоматично въвеждане на данните.

 

 

4. Facebook слага край на класическия дизайн от септември

Facebook демонстрираха как изглежда новата визия на социалната мрежа още преди години. След продължителни тестове компанията започна да разпространява дългоочакваната актуализация от май. Всеки потребител разполага със свободата да избере новия или класически дизайн на Facebook в своя профил.

 

 

5. Аpple, Garmin и Huawei са най-големите производители на смарт часовници през първата половина на 2020г.

Световната пандемия не успя да се отрази сериозно на смарт часовниците, които продължават да регистрират солидни продажби в световен мащаб. Анализатори от Counterpoint Research сега публикуваха редовния си доклад, който показва баланса на в силите в тази пазарна ниша. Данните обхващат първите две тримесечия на годината и показват, че Apple продължават да бъдат лидер по продажби на смарт часовници.

Музика: bensound