Правенето на скрийншот на екрана от компютъра е функция, която може да бъде полезна в разнообразни ситуации. Понякога можете просто да снимете текст без да го записвате или да направите кадър на друг интересен обект. 

 

Как да направим скрийншот на лаптоп или настолен компютър с Windows 10

Независимо от това скрийншотите са разпространен начин за споделяне на информация. Ако имате устройство с Windows 10 имате разнообразни възможности как да се възползвате от тази функция. 

 

 

Viber пуска групови видео разговори до 20 човека

Виртуалната комуникация доминира ежедневието ни през последните седмици. Популярните приложения за разговори и социални мрежи са основно средство за достъп до любимите хора. Все повече хора работят от вкъщи, което допълнително задълбочава тези процеси.

Това е основната причина конкуренцията между платформи като Microsoft Teams, Zoom и Google Meet да достига рекордни параметри. Добрата новина е, че всичко това ни позволява да имаме достъп до още по-безопасни платформи, които поддържат опция за видеоконференция с голям брой потребители. 

 

Ще преживее ли бизнесът със смартфони още една рецесия

Кризата заради COVID-19 доведе до спиране на икономиката в целия свят. Перспективата за световна рецесия изглежда неизбежна. За производителите на смартфони времената също са доста тежки.

Ще преживеели рецесията пазара на смартфони? Кой печели и кой губи? Как ще изглежда бъдещето? Отговори на тези въпроси търсят от Android Pit.

Рецесията на индустрията на смартфони не е нищо ново. Всъщност, бизнесът със смартфони  фактически е в рецесия от две години. Причините за това твърдение са спадът в доставките на смартфони.

 

 

Huawei ще представят по-евтин смартфон с гъвкав дисплей до края на 2020г.

Гъвкавите дисплеи са сравнително нова технология, която тепърва ще намира все по-силно присъствие в нашето ежедневие.

Водещите производители на смартфони вече ни показаха първите си устройства с този дизайн. Huawei е една от най-активните компании в тази сфера и предизвика голям интерес с  революционния гъвкав 5G смартфон Huawei Mate X

 

 

Може ли да използваме смарт телевизора като персонален фитнес инструктор

Доказан факт е, че спортът има позитивно влияние не само на физическото, но и на психическото ни състояние. Затова не е странно, че на много хора атмосферата във фитнеса, басейна и спортната зала започва да им липсва. Ето защо според нас не трябва да губим спортния си дух, дори когато сме вкъщи.

Има безброй опции за тренировка у дома без уреди и допълнителни аксесоари напълно безплатно в онлайн видео платформи и фитнес блогове.