Apple вече потвърдиха, че ще проведат тазгодишната си конференция с разработчиците между и 3 и 7 юни. Дългоочакваното събитие WWDC 2019 ще се състои в San Jose Convention Center и обещава редица интересни премиери. Oсновен акцент ще бъдат iOS 13, новата версия на macOS, като е много вероятно да видим и нов хардуер от компанията. Apple вече започнаха да разпространяват покани за събитието, което имат доста любопитен дизайн, но хвърлят малко повече светлина какво да очакваме от WWDC 2019.

 

 

Eдна от публикуваните снимки изобразява маймуна, но символите около нея и по-скоро тези, излизащи от главата ѝ са индикация за нова версия на MacBook Pro. Aко се вгледате внимателно ще видите икона на четка за рисуване, музикални ноти и камера. През годините компанията винаги е била критикувана, че не обръща внимание на професионалистите, които творят с различни приложения и специализирани програми, съобщава CNet. Следващата снимка показва експлоадиращ скелет с подобни символи.

 

 

От главата му изскачат редица икони, сред които и джойстик. Това може да е референция с Apple Arcade - стрийминг услуга за игри, която бе представена през март. Третата снимка на компанията е сходна, но този път крие асоциации с macOS и iOS. Символите този път са свързани едновременно с приложения и за двете мобилни платформи, което е индикация ще разкрие повече за плановете си да слее операционната системи в един продукт. Скоро ще разберем повече за плановете им.

 

Oще от Digital: Apple обмислят да намалят цените на iPhone