Изборът на нов смартфон може да затрудни доста хора и изисква да обърнете внимание на редица фактори, за да подберете най-походящия модел за нуждите ви. Едно от първите неща, с които трябва да се съобразите е дали искате устройство с Android или ще заложите на iPhone. Хрумвало ли ви е, че отговора на този въпрос има пряка връзка с вашата индивидуалност? Именно това твърди последното проучване на Better Buy Insurance.

 

 

Според резултатите е възможно да се профилират потребителите съобразно избора на Android или iPhone. Така например хората, които предпочитат смартфон на Apple обръщат по-голямо внимание на семейството си. Tези потребители са с 18% по-склонни да загърбят всичко в името на любимите си хора от тези с Android. Другото интересно заключение е, че собствениците на смартфони с Android e 11% по-вероятно да имат по-лоши социални умения.

 

 

Данните вижда връзка между избора на смартфон и начина, по който пазаруваме, предаде Mirror.co.uk.  Потребителите на Android предпочитат едни вериги, спрямо тези с iPhone. В това число влизат не само дрехи, бижута и други скъпи предмети, но и храна. Със сигурност връзката между избора на операционна система, цвят и дизайн за смартфоните, заедно с другите предпочитания и лични интереси на потребителите е доста интересна.

 

Още от Digital: Какви ще са тенденциите при смартфоните през 2019г.