Allbirds е име на компания, което може би не сте чували, но тя се радва на голяма популярност в Силициевата долина. Всъщност този бранд не се занимава със софтуер или други технологии, а произвежда и продава собствена дизайнерска серия обувки. Новият им модел се казва Wool Loungers и се превърна в абсолютен хит сред потребителите в най-развития регион в индустрията. Неслучайно много хора определят Wool Loungers като "най-комфортните обувки", които са носели някога.

 

 

Новият модел е още по-лек, елегантен и удобен, в сравнение с миналогодишната версия, който се казваше Runners, предаде BusinessInsider. Самите обувки са произведени със специална материя, която позволява на крака да диша и са подходящи за повечето атмосферни условия. Стилният дизайн на Allbirds Wool Loungers ги прави подходящи за всякакъв вид облекло, независимо дали имате бизнес среща или излизате да потичате в парка.

 

 

Материята на Allbirds Wool Loungers се приспособява към крака ви за максимален комфорт, като обувките могат да се изпират в перална машина. Компанията продава версии на обувките за мъже и дами, които са достъпни в сив, черен, син и зелен цвят. Обувките са проектирани така, че да поддържат крака ви топъл, когато е студено и да го охлаждат, когато навън е горещо. Allbirds Wool Loungers вече могат да се поръчат в официалния сайт на компанията на цена от $95.

 

 

Вижте шест забавни отговора на Google за най-известните личности на Силиконовата долина