TikTok е приложение, което може да не сте използвали, но за което вероятно сте чули от други хора или прочели в интернет. Разработчиците от ByteDance се превърнаха в хит сред младата аудитория и TikTok вече е едно от най-изтегляните приложения от App Store и Google Play.

Всъщност заглавието позволява да се създават кратки видеоклипове, които се персонализират със забавни теми и атрактивни музикални парчета за фон. TikTok предлага секция за коментари и рейтинг, добавяне и споделяне на приятели, като световната популярност на приложението е все по-дискутирана тема. 

От TheVerge сега ни информират за друго заглавие, което се казва Zynn и е достъпно за изтегляне от смартфоните. Потребителските интерфейс е почти идентичен с визията на TikTok, като потребителите отново са подканени да гледат кратки клипове заснети в портретен режим.

Съществената разлика в случая е, че Zynn предлага минимално заплащане на потребителите за гледане на видео в тяхната платформа. Новият клонинг в TIkTok също така подканва да поканите и своите приятели.

 

 

След като инсталирате Zynn ще видите съобщение, което ви казва, че вече сте получили $1 като бонус за присъединявaне към приложението. Ако накарате ваш познат да направи същото ще получите $20, а за всеки пети рефериран от вас човек ще генерирате още $10. 

Потребителите могат да акумулират точки, докато скролват в емисията с видео клипове на приложението. Изскачащи прозорци на екрана ви показват актуалния баланс, както и актуални оферти да увеличите своите приходи от Zynn. Разработчиците на заглавието предлагат опция да изтеглите набраните средства като пари или Gift карти.

Този компоненти предизвика най-големи дискусии в интернет. Някои хора твърдят, че това е измама и няма как да се изтеглят предлаганите пари. Други публикуват скрийншотове, доказващи, че са получили своите средства.

Въпреки тази дискусия Zynn оглавява класацията за най-изтегляно безплатно приложение от App Store и е в първите десет на Google Play в някои страни.

 

Oще от Digital: Най-добрите приложения за последните 10 години