Технологичният гигант HP предлага  революционно решение за  интелигентно принтиране на документи, което е едновременно екологично и носи редица ползи на крайните клиенти.  Обикновените потребители и представителите на бизнеса ще могат да се възползват от предимствата на Instant Ink. Това е модерна програма, която вече е достъпна за определени мастилено-струйни принтери на НР.

Следващият път, когато мастилото свърши можете да поръчате и доставите консумативи за вашия мастиленоструен принтер директно от компанията. Няма да се налага да плащате предварително, тъй като ще бъдете таксувани единствено спрямо вашия месечен абонамент. Потребителите на HP Instant Ink ще гарантира, че никога няма да останете без мастило.

 

 

Как работи услугата HP Instant Ink?

Изберете план базиран на броя на страниците, които печатате на месец.

След като се регистрирате за услугата, ще престанете да ходите до магазина за да си купувате касети! Вашият принтер ще ни съобщава кога ще свърши мастилото и HP автоматично ще Ви изпратят нови касети, когато имате нужда от тях.

Месечната  такса включва мастило или тонер, доставка и рециклиране. Можете лесно да смените плана си по всяко време или да анулирате услугата.

 

 

Месечните планове започват от 1.99 лв. на месец и ще ви позволят да спестите разходите за мастило със 70% и до 50% при избора на оригинален тонер. Промяната на абонамента може да стане по всяко време, като Instant Ink е подходящо решение да върнете старите тонери с услугата за рециклиране на НР.

Принтерите НР+ се нуждаят от постоянен достъп до интернет и оригинални консумативи на компанията. Това позволява да се откриват и отстраняват проблеми, но също предоставя допънителна защита срещу хакери с HP+ Smart Security. Опцията Private Pickup е подходяща да стартирате отпечатването и да получите своите копия точно когато сте пред принтера.

Специална оферта предлага възможност за безплатно отпечатване на 1500 страници от HP+ принтерите месечно за период от шест месеца. Компанията се е ангажирала за всяка отпечатана страница да засажда пропоционално дървета и да защитава световните гори.