Еspin eBikes е името на компанията, която разработва собствена серия от електрически велосипеди. Нейните модели са не само елегантни, но използват олекотени материали и най-модерните технологични иновации. Espin Flow е най-новия електрически велосипед на компанията, който вече може да се поръча от потребителите на цена от $1888. Tук е момента да отбележим, че конкурентите на пазара струват поне $2400. Достъпната цена не е единственото предимство на този велосипед, предаде Forbes. 

 

 

Специален хъб в центъра на кормилото показва необходимата информация на малък дисплей, като разстояние, скорост, живот на батерията и др. Всички жици и кабели са водоустойчиви, което улеснява карането в дъжда. Отпред е разположен силен LED диод, който гарантира необходимото осветление дори, ако се движите в мъгла. Електрическият двигател на Еspin Flow е с мощност от 350 вата и може да се активира лесно с натисканe на бутон от лявата дръжка на кормилото. Предвидени са пет различни режима на работа с максимална скорост от 40 км./ч.

 

 

Вградената 418Wh батерия осигурява 50 километра с едно зареждане на батерията и може да се захрани на пълен капацитет за около 4.5 часа. Тя е вградена в самата рамка, коeто премахва възможността да бъде открадната. В задната част има специален джоб, в който да поставите раницата или ръчния си багаж. Компанията е създала и спортна версия на велосипеда, която може да развива по-висока скорост и ще се продава на по-късен етап през годината. 

 

Вижте най-лекият сгъваем велосипед в света ще струва €1050