Тези от вас, които следят видео ревютата на Digital.bg, познават добре бронираните смартфони на марката Blckview. Те се славят като едни от най-добре балансираните модели по отношение на цена - качество - иновации. 
Техните смартфони са не само добре защитени, но могат да се похвалят добри камери, мощен хардуер и голяма батерия. Като всичко това не е постигнато за сметка на висока цена.
Последният представител на BV серията, който Blackview представят, носи името BV9900 Pro и вече имахте възможността да разберете някои от ключовите му характеристики, благодарени на подробното ревю "Blackview BV9900 Pro е брониран смартфон с термо камера, мощна батерия и достъпна цена", което му посветихме.

 

 

Ще синтезираме накратко. Моделът е с IP69 и Mil-STD-810G протекция на корпуса и с Corning Gorilla Glass 5 бронировка на дисплея. Има процесор Mediatek P90 MT6779V в комбинация с 8GB RAM и със 128GB сторидж. 
Дисплеят му е CTC IPS с FHD+ резолюция и 5.38" диагонал. Батерията е с 4380mAh заряд, а зарядното в комплект е бързо 9V/2A.
Несъмнено най-интересните неща в Blackview BV9900 Pro са неговият термичен FLIR Lepton сензор и FLIR MSK функционалността за измерване на температура до 450 ℃. Това позволява на собственика на смартфона широка професионална употреба.
Например ако сте водопроводчик. С помощта на тази камера ще си спестите доста време в проучване, ръчно мерене на температура и безсмислено къртене. BV9900 Pro ще открие лесно всеки проблем в стената, който е бил предизвикан от теч на вода от тръбата.

 

 

Същото се отнася и за хората, които се занимават професионално климатизация и климатични инсталации, но нямат скъпо струваща термокамера, като отделен инструмент. Реално с този телефон можете да проверите и ефективността на домашният си климатик, както и от къде идват загубите ви, които се виждат в сметките за ток и парно.
Всъщност термокамерата на Blackview BV9900 Pro може да открие и проблеми по електрическата инсталация на дома ви. Тук можем да изтъкнем, че с ток не е желателно да работят непрофесионалисти, доколкото с тази камера физически контакт с повърхността няма и при локализиране на проблем, вие няма шанс да пострадате при пряка работа с ток.

 

 

Още един случай, в който специалната камера на Blackview BV9900 Pro ще ви бъде от помощ са огледите на имоти преди покупка или наемане. С нейна помощ можете да си спести огромни суми за ремонти, поради скрити от продавача дефекти.
Чрез своето FLIR Tools приложение, специалният смартфон на Blackview може да създава професионални доклади за инспектиране повърхности, които последствие запазва в PDF файл, който лесно може да се анализира или изпрати за анализ при специалист по имейл.

Купете смартфони Blackview с най-добра цена от Smartfonix.com