Новият шеф на Google получи интересно писмо от 7-годишната Клое Бриджуотър, с която тя кандидатства за работа в технологичния гигант. Сундар Пичай отговори лично на момичето, като изрази задоволство от нейния интерес към компютрите и роботите, но я подкани да опита пак, когато завърши училище. Шефът на Google поздрави цялото семейство на Клое Бриджуотър и я мотивира, казвайки, че няма невъзможни неща, ако се трудиш усърдно. Писмото изпратено от Сундар Пичай бе използвано от BusinessInsider с идеята да се анализира неговия подпис, за да се разбере повече за неговата личност.

 

 

От медията се свързаха с дългогодишен експерт в тази сфера, който се казва Кати Макнайт и изследва в детайли ръчно написания от Сундар Пичай подпис в края на писмото. Според нейният анализ това е подпис на човек, който обръща специално внимание на фактите и цифрите, за което говори наклона на символите. Буквите са нечетливи с допълнителни линии и точки, което означава, че Сундар Пичай обича да крие много от мислите си в тайна и не би искал те да станат публично достояние. 

 

Кети Макнайт определя шефа на Googlе като човек със самочувствие, който много бързо е пожънал успех в професионалното си развитие. Неговият почерк разкрива, че е здраво стъпил на земята и търси внимателно логични отговори на всеки проблем, пред който е изправен. Припомняме ви, че за 11 години Сундар Пичай измина пътя от шеф на Google Chrome дивизията до втория най-влиятелен човек в компанията след Лари Пейдж преди да стане главен изпълнителен директор на Alphabet. 

 

Вижте как шефът на Google стана жертва на хакери в услугата Quora