Ако преди години пазарувахме единствено физически с банкноти в най-близкия магазин, то днес пазаруването става глобално и благодарение на интернет можем да купим онлайн от пакетче бонбони, през околосветско пътешествие, та чак до автомобил или къща на плажа. За онлайн разплащанията са ви нужни номер на банкова сметка или кредитна карта... по принцип, но не винаги! Това на екраните ви е Skrill Prepaid MasterCard, едно от онлайн решенията на бранда „Paysafe“. Тази карта за онлайн разплащания, повярвайте ни, ще успее да улесни живота ви значително, като в същото време ви гарантира сигурност.

 

 

Другата възможност за разплащане е Net+ Prepaid Card. Предлагането на тези два метода има връзка с историята на компанията, която получава сегашния си вид след придобиването на Skrill от Optimal Payments и създаването на Paysafe. Но… какво стои зад името Paysafe? В момента в над 15 локации по света работят повече от 1800 служители, от тях около 700 са в България. Обединената компания изпълнява плащания в над 200 държави, с над 100 разплащателни метода, с повече от 40 валути и обслужва клиенти на 24 езика по света. Със създаването на Paysafe се оформи и един от най-големите работодатели в страната, който дава възможност за изграждане на успешна кариера в България.

 

 

Стана ли ви интересно? В това наше интервю ще ви покажем откъде идва брандът, кой се грижи за парите ви онлайн и с какво този начин на разплащане е по-добър, по-сигурен и по-удобен от останалите, които сме срещали до момента. Нашата обиколка в сградата на  Paysafe ще започне със среща с Феликс Григоров, Customer Services Team Leader в отдела за продукта NETELLER. Вторият представител на компанията ще бъде Иван Андонов, Product Analyst за продукта Skrill.