Мтел предлага иновативната услуга Extra SIM, с която потребителите могат да ползват общо до три SIM карти с един и същ мобилен номер към тарифния си план. Услугата е удобна и гъвкава, подходяща за всички, на които им се налага да ползват повече от едно устройство, но не искат да ползват и друг номер. Extra SIM е уникална за България и към момента се предлага единствено от Мтел.

 

Услугата позволява провеждането на разговори през второ устройство, като се ползват включените минути от основния абонаментен план на клиента. Тя може да бъде полезна в различни ситуации. Например, ако ползввате смартфон или обикновен мобилен телефон, допълнителната карта може да се ползва с второ устройство. В този случай услугата е особено подходяща за хора, които разговарят непрекъснато и не искат батерията на основното им устройство да се изхабява бързо или пък работят в обстановка, която може да повреди смартфона.

 

Услугата е идеална за активни спортисти, планинари, монтьори, градинари, строители и други. Тя също е практична и за притежателите на телефон в колата, като им позволява да ползват тази екстра със собствения си телефонен номер.  

 

Месечната такса за услугата Extra SIM с 1 допълнителна SIM карта е само 1 лев. Към допълнителната Extra SIM карта може да се добави и мобилен интернет за 3 лева на месец, което позволява сърфиране в глобалната мрежа от второто устройство. Услугите се предлагат с едномесечен тестови период.

 

Къде може да ви е полезна Extra SIM

  • В колата: Шофирате безопасно, докато разговаряте.
  • За спорт: Вземете обикновен телефон за екстремните спортове и не се притеснявайте за смартфона си.
  • На плаж или в планина:Ползвате алтернативен телефон , без риск да изгубите или повредите смартфона си
  • С таблети:  Говорите от своя таблет с номера на мобилния си телефон.Ползвате мобилен телефон и интернет с един номер.