Купете с най-ниска цена Influgraf 380, с който да правите качествени за снимки и клипове за Tiktok, Facebook и Youtube

 

Социалните мрежи са част от ежедневието на почти всички хора. Единици са тези, които нямат профили в масовите Facebook и Instagram или във видео социалната мрежа TikTok. При всичките тях хората се обединяват около едно нещо - споделянето и харесването на съдържание. Така че можем да приемем, че лайковете стоят в основата на всичко в социалните мрежи.

 

5 полезни урока за начинаещи потребители в приложението TikTok (Видео) |  Digital.bg

 

Отдавна се говори се, че в скоро време Facebook и Instagram ще премахнат лайковете от публикациите на потребителите си. Тези тях които имат малко последователи и респективно събират по малко харесвания си казват “Какво пък толкова”, но за тези които са се определили като инфлуенсъри и изкарват пари от социалните мрежи, премахването на лайковете би било голям проблем.

Защото именно лайкове са един от инструментите, които показват на рекламодателите им, че дадена кампания или продукт, който рекламират са били успешни. Разбира се самите социални мрежи мрежи са създадени така, че да дават възможност за пълен мониторинг на посещения и харесвания на публикациите, но съгласете се, че ефекта е коренно различен, когато под някоя снимка видите, че тя има 100 или 100 000 лайка.

 

10 трика за начинаещи инфлуенсъри, които искат да печелят пари от Instagram  (Видео) | Digital.bg

 

Обикновено популярността в социалните мрежи е много трудна за постигане и изисква огромно постоянство. Digital.bg вече публикува поредица от туториал видеа, благодарение на които е почти сигурно, че ще пожънете успех онлайн. Ако не сте ги гледали, като начало можете да започнете с тези 10 трика за начинаещи инфлуенсъри, които искат да печелят пари от Instagram.

 

5 трика които инфлуенсърите използват, за да си добавят безплатно  последователи в Instagram (Видео) | Digital.bg

 

Ако ви е станало интересно, можете да продължите с още 5 трика които инфлуенсърите използват, за да си добавят безплатно последователи или пък да разберте 7 хитри трика на професионалните фотографи за хубави снимки във Facebook и Instagram и то без да се използва постобработка чрез Photoshop. За ваше удобство в статията тук долу сме приложили директни линкове към въпросните видеа.

 

7 хитри трика на професионалните фотографи за хубави снимки във Facebook и  Instagram без Photoshop (Видео) | Digital.bg

 

Тука пък ще ви покажем една много голяма хитрост, която много потребители в Instagram използват, когато искат да се изфукат, че имат стотици хиляди харесвания на снимките си. За целта изобщо няма да ви се налага да правите ефектни снимки, да им измисляте популярни хаштагове, да трупате с години последователи и да се молите снимката ви да стане популярна.

Ще направим една снимка, без каквато и да е фотографска стойност. Ще я качим в профила си в Instagram и ще ѝ сложим един лайк. Впрочем, нали знаете, че няма нужда да кликвате точно върху сърцето долу в ляво. Можете просто да кликнете два пъти бързо върху снимката. И така, имаме един лайк на снимката си.

 

 

Сега ще влезнем в профила си компютър, за да можем да използваме пълната функционалност на Интернет браътра си, по отношение на съдържанието, което ще се вижда върху него от Instagram. Ще стартираме тайлер на смартфона с който снимахме и за момент ще замъглим случващото на екрана на компютъра.

И така, таймерът спира - снимката ни вече има 112 000 лайка. Не, тук няма Фотошоп. Всичко е напълно реално. Някакви предположения как го направихме? Няма да ви оставяме да гадаете дълго време. Сега ще направим процедурата отново, защото тези 112 000 харесвания ни се струват малко - нека ги направим 920 000.

 

 

Поставете курсора на мишката върху лайковете и натиснете десния ѝ бутон. В отворилото се меню изберете най-долната позиция, която в английския вариант е “Inspect”, а в българския “Инспектиране”.

 

 

Движейки курсора на мишката в появилия се прозорец в дясно, в раздела “Elements”, отидете на позицията “a class” и кликнете два пъти бързо върху пространството с цифра между позициите “span”. Сега променете цифрата до тази до която искате - в случая избираме 920 000. Не е трудно нали?!