IFA e eдно от най-големите технологични събития в световен мащаб, което по традиция се провежда в началото на септември в Германия. Тази година няма да е изключение и шоуто е планирано за 1-6 септември. По време на събитието ни очакват много интересни премиери на водещите производители. Вероятно не знаете, но първото издание на IFA е през 1924г., което означава, че много скоро ще празнуваме 100-годишнината на това събитие. Предстоящото събитие крие много изненади за любителите на технологиите.  

 

Традиционно Samsung използват събитието, за да покажат следващия си фаблет от серията Galaxy Note. Можем да очакваме компанията да спази своята стратегия и да представи официално Galaxy Note 8. Успоредно с това Samsung ще покажат много нови телевизори и смарт джаджи. Philips също се очаква да имат силно присъствие на IFA 2017. Тогава ще видим за първи път следващото поколение домашни уреди и телевизори на компанията.

 

 

Sony е другата голяма технологична компания, която ще участва на IFA 2017. Основният акцент в портфолиото на японския производител ще бъде следващото поколение телевизори от висок клас. ТоmTom също планират да присъстват на шоуто, където ще покажат новите представители на сериите Sport и Drive. Moжем да очакваме още изненади от събитието, тъй като към него могат да се присъединят и други водещи производители. 

 

Вижте как шефът на IFA иска Samsung да представят Galaxy Note 8 на тазгодишното шоу