Аsus е компания, която планира да има все по-силно присъствие в глобалния пазар на смартфони и вече разработва няколко интересни модела. Предстоящите устройства се очаква да са едни от най-интересните модели от серията ZenFone и те ще бъдат показани за първи път на изложението IFA 2015. Благодарение на последните данни на Digitimes разбираме повече детайли за подобренията, които ще видим в новите модели на компанията.

 

Първото устройство на Asus е нова версия на фокусирания към любителите на фотографията смартфон ZenFone Zoom. Очаква се той да ни предложи 5.5-инчов дисплей с Full HD разделителна способност и камера, която включва функция за трикратно оптично мащабиране. Тайванският производител също така подготвя премиерата и на модел с името ZenFone Max, който ще представлява атрактивен фаблет с батерия, чиито капацитет достига до 5000mAh.

 

Другите устройства, над които работи Asus включват устройства с имената ZenFone Laser, ZenFone Selfie и два модела, които се казват ZenFone Go. На този етап, обаче не разполагаме с информация кои от тях ще дебютират на предстоящото изложение в Берлин. Ще е много интересно да видим какви други подобрения ще видим в новите смартфони на Asus, които ще имат важно значение за присъствието ѝ в технологичната индустрия.

 

Вижте най-евтините смартфони с Full HD дисплеи