Samsung Galaxy S9 ще е най-интересното устройство, което ще видим по време на MWC 2018 в края на месеца. Новият смартфон ще предложи редица подобрения в сферата на хардуера и също така ще работи с Android 8.0 Oreo. В интернет изтекоха данни, които разкриват евентуалните физически размери на Galaxy S9, които показват колко голямо ще бъде устройството спрямо сегашните модели. Новият дизайн ще означава, че смартфона има съотношение на страните от 85.3%.

 

 

От своя страна това е по-малко от 86.2% на Galaxy S8, което се дължи предимно на ултратънките размери, информира gsmarena. Все пак тази разлика е твърде минимална за човешкото око и едва ли ще бъде забелязана от много хора. Новият модел е с около милиметър по-широк и по-дебел, но Galaxy S8 е малко по-дълъг. Дизайнът на устройствата е доста идентичен като и в двата случая има минимални рамки около самия дисплей. Сходна е ситуацията и с другия нов смартфон на Samsung.

 

 

Данните разкриват, че съотношението между страните и екрана при Samsung Galaxy S9+ е 86.2%, за разлика от 87.5% при Galaxy S8+. Все пак трябва да отбележим, че публикуваните скици са на прототипи на смартфоните и съществува вариант Samsung да променят размерите на новите устройства. Официалната премиера на Galaxy S9 ще е на специално събитие, което ще се проведе на 25 февруари под мотото "The Cameria. Reimagined".

 

Вижте батериите на Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ няма да са по-големи, но ще издържат повече