Броени часове преди официалната премиера на новото поколение екшън камери на GoPro в интернет изтекоха данни, разкриващи какво да очакваме от устройствата. Серията включва три различни модела: GoPro Hero7 Black, Silver и White, които освен по цветовете се различават и по отношение на техническите спецификации. Компанията продължава традицията най-добрия модел да е Black версията на устройството. Екшън камерата може да записва видео с 4K резолюция и скорост от 60 кадъра в секунда. 

 

GoPro Hero7 Black предлага възможност за правене на 2.7K видео с 120 кадъра в секунда и също така поддържа специален Slow-Motion режим, с който да снимате Full HD клипове при 240fps, информира SlashGear. Моделът е в състояние да записва стерео и RAW аудио, но също така предлага поддръжка за външен микрофон. Другите интересни характеристики включват HyperSmooth видео стабилизация, SuperPhoto Auto HDR Photo Enhancer, както и интуитивен 2-инчов LCD дисплей. 

 

 

В същото време Hero 7 Silver има 10-мегапикселов сензор, вместо 12МР обектив на Black версията. Опцията за запис на 4K видео е ограничена до 30 кадъра в секунда, като в този случай отсъства Slow-Motion режима на снимане. Последният модел от новата серия е Hero 7 Silver и поддържа Full HD резолюция със 60fps, както и вградена система за видео стабилизация. Корпусът е водоустойчив, а в задната част има 2-инчов тъчскрийн дисплей. Остава само да разберем каква ще е цената на Hero 7 в Европа.

 

Oще от Digital: Най-добрият безплатен софтуер за редактиране на GoPro видео