Аpple подготвят драстични промени в следващото поколение аксесоари за смартфоните iPhone. Дизайнерите на компанията работят над AirPods (2019) слушалките, които ще предложат няколко ключови подобрения. Новата версия ще има усъвършенствана система за изолиране на околния шум, която едновременно блокира външните звуци и гарантира оптимално аудио качество. Предстоящите слушалки ще са водоустойчиви, което ги прави подходящи за хората с динамичен начин на живот.

 

Все пак покритието на AirPods (2019) ще осигурява протекция единствено срещу пръски вода и дъжд, което означава, че потребителите няма да има как да плуват, докато ги носят. Според последната информация на Bloomberg аудио слушалките ще могат да се използват безжично на по-голям обхват от оригиналния модел. Една от иновативните идеи над, които Apple работи е да интегрира биометрични сензори включително и такъв, който следи сърдечния ритъм на потребителите.

 

 

Плановете предвиждат да представи не един, а няколко модела на AirPods. Със сигурност единият от тях ще включва подобрена поддръжка за гласовата услуга Siri и ще се продава на по-достъпна цена. Бъдещите собственици ще могат да използват специален калъф и да ги зареждат безжично. Apple също така искат да пуснат на пазара и преиум версия за най-запалените фенове на музиката. Остава да се въоръжим с търпение, за да разберем дали новите AirPods няма да бъдат представени заедно с iPhone X (2018).

 

 

Още от Digital: Аудио слушалките AirPods 2 ще използват по-добра система за изолиране на околния шум