Microrosft са готови с нова актуализация на популярното приложение, която до броени дни ще е достъпна за всички потребители. Предстоящият ъпдейт се отличава с няколко много интересни подобрения. Така например вече можем да използваме полезната функция "Message Drafts" за запис на съобщения, които не сме изпратили в даден разговор. Въпросният текст ще е видим с таг "Draft", като така ще можете да го откриете, редактирате и изпратете по-късно в Skype.

 

 

Дори да се логнете от своя профил и да го отворите пак запазените съобщения ще са достъпни в часта. Актуализацията също така включва и възможност да създавате отметки на всяко съобщение с натискане на десния бутон. Това е възможно и с продължително задържане на пръста върху самия текст и избора на функцията "Аdd Bookmark". След като го направите съобщението ще се запази в "Bookmark" секцията на мобилното приложение, информира PhoneArena.

 

 

Skype вече предлага и опция да прегледате снимките, видео клиповете и другите файлове, които сте избрали още преди да ги изпратите до съответния получател. Допълнителен панел позволява лесно да добавяте и премахвате документи. Microsoft са интегрирали и "Split Window" функцията от Windows 10, с която да отворите списъка с контакти в един прозорец и чата с даден контакт в друг. Тези новости са част от десктоп версиите на Skype за всички платформи.

 

 

Още от Digital: Skype вече е телекомуникационна услуга в Европа